• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. DECEMBRA! NOVA ERA - Jupiter i Saturn u Vodoliji! Jarčevi izlaze iz KRIZE nakon tri godine, a ovaj znak će doživeti NAJVEĆE PROMENE

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. DECEMBRA! NOVA ERA - Jupiter i Saturn u Vodoliji! Jarčevi izlaze iz KRIZE nakon tri godine, a ovaj znak će doživeti NAJVEĆE PROMENE

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Merkur i Venera u Strelcu donose vam odlične šanse na poslu, ali i sticanje dodatnog znanja. Ovo je dobar momenat za usavršavanje bilo kakvog znanja, što znači da ćete biti stručniji u poslu koji radite. Imaćete više kontakata sa inostranim firmama, a dobru saradnju sa Strelčevima.

Ljubav – Venera ulazi u Strelcu, pa ćete spontano razvijati odnos sa osobom vatrenog znaka. To može da bude neko ko dolazi iz daleka ili je drugačijeg pogleda na svet nego vi. U svakom slučaju odličan je momenat za početak nove romanse. Strečevi su vam veoma privlačni.

Zdravlje – Dobro.

 

BIK

Posao – Venera u osmom polju donosi vam poboljšanje finansijske situacije na poslu. Iako je dobar momenat za rešavanje pitanja nasledstva, ovo je prilika da dobijate povišicu. Saturn i Jupiter ulaze u vaše deseto polje, pa dolazi do velikih profesionalnih promena. Očekujte da ćete imati potpuni preokret u karijeri.

Ljubav – Konačno ste se razbudili i aktivirali kada je ljubav u pitanju. Osetićete snažnu prilčanost prema jednoj osobi širokih i filozofskih shvatanja. Ukoliko ste i braku, dolazi do popravljanja odnosa.

Zdravlje – Osetljivije od 17. decembra.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Na poslu konačno dolazi do rasterećenja, a sve obaveze ćete završavati sa lakoćom. Imaćete podršku jednog Strelca. Kako Saturn i Jupiter gaze u vaše deveto polje očekujte više usavršavanja na poslovnom planu.

Ljubav – Jupiter menja znak, što donosi velike emotivne promene. U odnosu sa osobom do koje vam je stalo ostavićete prošlost iza sebe, a započeti novu etapu sa više slobode. Ovo će biti ogroman zaokret u odnosu na godinu koja prolazi.

Zdravlje – Bolje.

 

RAK

Posao – Poslovnih ponuda ima sa svih strana, a vi samo treba da odlučite šta ustvari želite. U ovom periodu je predviđeno da radite više od jednog posla, pa nije loše da radite i neki honorarni posao. Planete rade u vašu korist, pa dolazi do smanjenja tenzija i konačno sve staje na svoje mesto. Osetićete veliko olakšanje iza 17. decembra.

Ljubav – Saturn ulazi u Vodoliju, pa ostavljate prošlost iza sebe nakon tri godine. Ovo je pomak na emotivnom planu, izlazite iz mračnog perioda u kojem vam je bilo teško da ostvarite stabilan odnos. Vreme je za promene i nova poznanstva. Imaćete i flert preko posla.

Zdravlje – Bolje.

 

LAV

Posao – Sunce i Merkur u dobrim aspektima donose vam dovoljno energije da se izborite sa problemima. Svaka vaša inicijativa biće dobrodošla. Saturn i Jupiter ulaze u Vodoliju što vam donosi nove odgovornosti. Pripremite se za ozbiljniji pristup svemu što radite.

Ljubav – Dolazi vreme kada vam je potrebno više vremena za sebe. Saturn i Jupiter u Vodoliji itekako će uticati na sve vaše partnerske odnose. Neki pripadnici vašeg znaka prolaziće kroz krizu u braku, jer ćete se ohladiti.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao – Saturn i Jupiter ulaze u vaše šesto polje, pa će se očekivati više posvećenosti poslu. Imaćete više i obaveza i to će vas zamarati. Ovaj ciklus promena služi da biste protpuno promenili način na koji funkcionišete na poslu. Nije isključeno da će 2021. godina za vas biti u znaku novih otkrića o poslu koji radite.

Ljubav – Merkur i Neptun u lošim aspketima neminovo donose razočarenja ili prevelika očekivanja. Strpite se sa donošenjem odluka do sledeće nedelje jer će tada sve delovati mnogo jasnije.

Zdravlje – Sklonost virusima.

 

VAGA

Posao – Venera ulazi u Strelca, pa vam donosi komunikativnu nedelju sa brojim pregovorima. Očekujte nove ponude i pomak na svim poljima. Ukoliko treba da sredite neku bitnu papirolgoiju, sada je trenutak. Saturn i Jupiter ulaze u Vodoliju, što za vas znači ostavljanje prošlosti iza sebe.

Ljubav – Vi ćete doživeti pravo buđenje kada je ljubav u pitanju. Razmenjivaćete brojne poruke sa osobam koje vam se dopadaju i planirati susrete. Moguće je kraće putovanje sa nekim ko vam se dopada. Konačno ste u boljoj fazi za početak nove romanse.

Zdravlje – Poboljšanje.

 

ŠKORPIJA

Posao – Planete u drugom polju ukazuju da ne treba da brinete za novac. Para će svakako biti, a ulazak Saturna i Jupitera u Vodoliju nagoveštava velike promene koje donose ozbiljnost na svakom polju. Moraćete da budete odgovorniji u onome što radite. To podrazumeva i veće brige koje vam verovatno neće lako pasti.

Ljubav – Strelčevi će vam biti izuzetno prvlačni u ovom periodu. Privlače vas ostvarene osobe koje znaju šta hoće i umeju da se dokažu. Ono što ćete primetiti jeste da vam je teško da se zainteresujete za nekoga do kraja, jer će vas brzo prolaziti volja.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

 

STRELAC

Posao – Venera ulazi u vaš znak, što donosi pozitivan preokret na poslu. Možete da ostvarite sve što zamislite i sada je vaših "pet minuta". Ovo je prilka da postanete popularni zbog svojih ideja ili pristupa radu. Imaćete jako dobar odnos sa saradnicima. Očekujete i novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Merkur u vašem znaku ukazuje da jedna osoba itekako pokazuje interesovanje za vas, ali vi ne možete da sagledate situaciju do kraja. Posti neka otežavajuća okolnost koja vas sprečava u tome. Sačekajte narednu nedelju kada će sve biti realnije.

Zdravlje – Odlično.

 

JARAC

Posao – Nedelja koja dolazi donosi vam ogromne promene jer Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju, pa će konačno doći do preokreta nakon tri godine. Vi ulazite u fazu kada ćete se više baviti finansijama, a probleme iz prošlosti ostaviti iza sebe. Još uvek niste sigurni kome da verujete na poslu, ali uvidećete da sve leže na svoje mesto.

Ljubav – Skloni ste tajnim vezama! Dopadaju vam se misteriozne osobe sa tajnama, a to nije tako dobra opcija. U svakom slučaju ste zatvoreni po pitanju osećanja i to vam je veliki teret.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Od 17. decembra počinje Saturnov period u trajanju od tri godine, koje će vam detaljno izmeniti život. Promeniće se vaš pristup svemu što radite, kao i vi sami. Pripremite se za izazovni period sa sudbinskim događajima koji će snažno uticati na vas.

Ljubav – Sunce u Strelcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Sada ste u fazi kada vam je više potreban prijatelj, a manje partner. Mešate osećaj prijateljstva i ljubav, pa vam je to malo konfuzno. Jedan šarmantan Strelac će vam privući pažnju.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RIBE

Posao – Skup planeta u desetom polju donosi vam potrebu da se dokazujete na poslu. Vi biste želeli više da napredujete, a niste trenutno u poziciji jasnije da sagledate situaciju. Posao vam je primaran u ovom periodu. Odlična saradnja sa inostranim firmama.

Ljubav – Kriza i dalje traje. Dopada vam se neko ko je okupiran poslom i ambicijama u karijeri. Zbog toga se i ne razumete najbolje. Međutim, kriza će proći naredne nedelje.

Zdravlje – Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija