• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lovesensa.rs

12.12.2020

15:36

POSLEDNJI MLAD MESEC 14. DECEMBRA DONEĆE OGROMNE PROMENE! Četiti znaka su na UDARU

Horoskop

POSLEDNJI MLAD MESEC 14. DECEMBRA DONEĆE OGROMNE PROMENE! Četiti znaka su na UDARU

Podeli vest

Mlad Mesec u Strelcu 14. decembra je poslednji mlad Mesec u 2020. godini, tako da imamo priliku da učinimo nešto važno za našu budućnost. Naravno, budući da se ova snažna lunarna energija pokreće istovremeno kad je i pomračenje Sunca, očekuju nas stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi i izbori pred kojima ćemo se naći, piše Lovesensa

Atrolozi kažu da će ovaj mlad Mesec imati poseban uticaj na četiri znaka Zodijaka:


Blizanci

Očekuju vas konflikti i dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvek okončati, a istovremeno nešto novo može otpočeti. Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti i otkriju da je ova situacija samo prilika da otvorite nove vidike u ljubavi i raščistite stare dugove u odnosu sa partnerom. Sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. To će vam doneti raspoloženje.

Devica

Mlad Mesec vam pomaže da zacelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moći ćete da postignete ako izađete iz zone komfora i ponekad pređete granicu zarad višeg dobra. Pomračenje Sunca najviše će uticati na polje vaše porodice. Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sećanja. Bićete spremni da pomirite neke članove svoje porodice, da oprostite, ali i da zatražite oproštaj. Pravu radost donosi vam to što ste čvrsto odlučili da u bravu svog života ubacite ključ mira. Kada se to dvoje sklopi, očekuju vas predivne stvari.

Foto: Pixabay

Strelac

Mlad Mesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživeti manju krizu identita i postavljaćete sebi pitanja na koja nećete moći lako da odgovorite. Već odavno žudite za promenama, a sada je prilika da osetite šta znači prava lepota avanture. Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete van granica, probate neke nove stavri i ispunite sebi stare avanturističke težnje.

Ribe

Pomračenje Sunca najviše će uticati na vaše polje karijere. Dolazi do značajnih promena na profesionalnom planu. Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bio mogli da unaprede vašu karijeru. Iako se usled nastalih promena možete osećati pomalo nervozno, iskroistite priliku da pokažte svoje sposobnosti i ostavrite nešto veliko. Šta god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija