• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Style caster/informer.rs

14.12.2020

14:47

Da li se SLAŽETE? Ova 4 znaka nesumnjivo su NAJBOLJA U KREVETU!

Horoskop

Da li se SLAŽETE? Ova 4 znaka nesumnjivo su NAJBOLJA U KREVETU!

Podeli vest

Ako tražite partnera sa kojim bi mogli da budete zadovoljni u krevetu i to u svim aspektima, onda bi trebalo da potražite nekoga od ova četiri horoskopska znaka koji su, prema astrologiji, najbolji partneri

Ribe

Neka vas ne zavara nežna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnim, već im omogućuju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vam bilo što prijatnije.

Foto: pexels.com

Ribe će otkriti kada se osećate najosetljivijima i najranjivijima, i umesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Vođenje ljubavi sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo vođeno strastima.

Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi da bude zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni da li želi da vas odvede kući ili uopšte nastavi veče s vama. Taj nepredvidljivi zaštitni spoljašnji sloj često je štit za osetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izuzetni u krevetu.

Foto: Shutterstock

Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene 'filmski nestvarno', skinete odeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osetiti s Blizancem odvešće vas na 'vožnju života'. Iako nećete znati šta se događa kada vožnja završi, sigurno ćete znati da se isplatilo. 

Lav

Živahni, topli Lav ima magnetsku energiju koja deluje slasno i opojno. Lavova narav odaje privlačnu harizmu koja kad se usmeri na romantiku, odvešće vas na putovanje bez povratka. Iako Lavova strast u krevetu u početku može da bude malo previše intenzivna, uskoro ćete biti preplavljeni velikim osećajem sigurnosti.

Foto: Shutterstock

Lav bi mogao da se odluči za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput igranja uloga. U početku bi to moglo da vam izgleda čudno, ali upravo bi divlji Lav mogao da bude strastvena promena koju ste tražili u spavaćoj sobi. Ne bojte se da eksperimentišete s Lavom. Neka igre počnu.

Vaga

Poznato je da Vage sklapaju prijateljstva gde god krenu i sposobne su da stvore osnovnu vezu sa gotovo svima koje upoznaju. Stoga nije iznenađujuće da su umerene i velikodušne Vage sklone da budu saosećajne i velikodušne i u spavaćoj sobi i zaista mogu da uživaju ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Vage neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasna uputstva, s oduševljenjem će vam ispuniti najskrivenije želje.

Foto: Shutterstock

Vaga je uvek u potrazi za savršenom ravnotežom. Tokom vašeg intimnog putovanja, Vage će se potruditi kako bi vaše iskustvo bilo što ispunjenije, piše Style caster.

Da li STARITE PRERANO? 3 MESTA na telu koja će OTKRITI da vas već nagriza ZUB VREMENA!

KADA VOLITE PETRA PANA! Kako PREPOZNATI SINDROM večitog dečaka?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baš prava

pre 3 godine

Moja žena, ne da je riba, već prava štuka. Takva je u krevet. Nikad joj nije dosta, samo traži još i još, a ima 53 godine. Telo, sve na svom mestu, sve što ja volim, obline grudi, pozadi, nedepilirana, cista ko suza, već 28 godina tako. srećom i ja sam od neke čudne sorte, inače, lav. Dokle li ću samo izdržati. Za sada sve me služi i snaga i izdržljivost i kada je vidim kako ludo uživa, meni se traži još i baš uživam. Živele sve štuke na Svetu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija