• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. DECEMBRA: Strelčevima stiže NOVAC, Ovnovi traže LAKA REŠNJA kojih nema, a evo koga očekuje PREOKRET U LJUBAVI

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. DECEMBRA: Strelčevima stiže NOVAC, Ovnovi traže LAKA REŠNJA kojih nema, a evo koga očekuje PREOKRET U LJUBAVI

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Ulazak Sunca i Merkura u Jarca od vas zahtevaju veću odgovornost i posvećenost na poslu, a to će vas zamarati. Vi biste želeli da dođete do brzih rešenja kojih neće biti. U ovom periodu samo posvećenost i rad mogu da donesu konkretne rezultate.

Ljubav – Venera pravi loš aspekat sa Neptuom, pa će u odnosu sa osobom do koje vam je stalo isplivati laži. To takođe može da bude pogrešna procena osobe koju volite. U ovom periodu niko nije onakav kakav vam se čini da jeste.

Zdravlje – Osetljivo.

 

BIK

Posao - Saturn i Jupiter u Vodoliji donosi vam neočekivane promene na poslu. Što se više budete branili od promena, to će vam biti teže. Nove tehnologije će imati veću ulogu na vašem radnom mestu. Moguća je promena radnog mesta. Čuvajte se lažnih obećanja za novac.

Ljubav – Odnos sa partnerom je bolji, ali je vama teže. Prolazite kroz promene i to ima veze sa poslom. Trpite pritiske sa raznim strana i vaš emotivni život će verovatno trpeti zbog toga. Najbolje bi bilo da promenite mesto boravka.

Zdravlje - Lošije.

 

BLIZANCI

Posao – Merkur u Jarcu donosi vam ozbiljniju nedelju, sa dobrim odlukama. Konačno ćete realizovati svoje ciljeve i rešiti probeleme koji su vas pratili. Nedelja je povoljna za sponzorstva i povećanje plate. Očekujte novu poslovnu ponudu od Vodolije.

Ljubav – Taman kada ste prevazišli finansijske probleme na poslu, partner vas je opteretio novim. Treba da budete veoma strpljivi tokom ovog i narednog meseca, jer će osoba koju volite biti spremna na sve, pa čak i na rastanak.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

RAK

Posao – Situacija na poslu se promenila, ali uviđate da morate da budete realniji po pitanju očekivanja. Imaćete ponudu od jednog Jarca i to za bolje plaćen novac, ali će biti mnogo razloga za i protiv, pa ćete biti u dilemi. Mars u Ovnu neminovno vam stvara nervozu i rasprave na radnom mestu.

Ljubav – Imaćete neobičan odnos sa nekom ko je u fazi između dve veze ili braka. To je osoba koja će tek biti slobodna za vas. To može da bude neko ko vam je dugo bio samo prijateljj.

Zdravlje – Bolje.

 

LAV

Posao – Sunce ulazi u šesto polje, pa ćete imati više posla nego što biste želeli. To će zahtevati veću odgovornost i zaduženja, a mislili ste da ćete da odmarate krajem godine. Jednostavno, moraćete više da se posvetite nekim obavezama.

Ljubav – Ulazak Jupitera i Saturna u Vodoliju detaljno će izmeniti sve odnose koji su vam važni. Slede vam sudbinski preokreti. Ukoliko ste u braku, vaš odnos će biti pod znakom pitanja, jer sada dolazi vreme kada mora da se reši sve što nije valjalo prethodnih godina.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop

DEVICA

Posao – Nedelja koja je pred vama donosi vam veću stabilnost i to će se zadržati do kraja godine. Konačno izlazite iz minus faze, a na poslu stižu promene zbog kojih ćete morati i vi da se menjate. Moguća je promena radnog mesta tokom godine koja dolazi.

Ljubav – U emotivnom odnosu dolazi do poboljšanja, jer ćete viti biti racionalniji da sagledate stvari koje su vam bile nejasne prethodne nedelje. Ukoliko ste slobodni, konačno je bolji period za nova poznanstva. Jedan Jarac će vas šarmirati.

Zdravlje - Bolje.

 

VAGA

Posao – Venera u trećem polju donosi vam nove pregovore, ali i lažna obećanja. Polažete velike nade u jedan razgovor, koji će otići u potpuno drugačijem pravcu nego što mislite. Čuvajte se grandioznih obećanja. Odlična nedelja za kraća putovanja.

Ljubav – Flerta preko poruka će svakako biti. U fazi ste kada želite više da govorite o svojim osećanjima. Ukoliko ste u braku, partner impulsivno reaguje na sve što mu ne odgovara. Izbegavajte svađe.

Zdravlje – Osetljivi kukovi.

Foto: Pixabay

Zvezde

ŠKORPIJA

PosaoMarsovi aspekti nagoveštavaju da vam je posao stresan, pa nikako ne uspevate da se odmorite. Nedelja koja je pred vama treba da se iskoristi za pregovore. Na taktičan način možete da ostavarite bolji odnos sa ljudima koji su vam važni, a i da ubedite druge u svoje ideje. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav – Venera u Strelcu doprinosi da vam se dopada jedna uspešna osoba. Taj odnos ste prilično idealizovali, pa se čuvajte pogrešnih procena. Neke Škorpije probaće da sarađuju sa partnerom, ali to neće ići tako lako.

Zdravlje - Stres.

 

STRELAC

Posao – Nedelja koja dolazi je odlična za novac! Imate šansu preko Jarca da dođete do dodatnog novca. Venera u vašem znaku odnosi vam nove pregovore oko posla, ali i novu ponudu. Ono što je bitno je da shvatite na poslu ništa nije onako kako deluje da jeste. Jupiter i Saturn dorpinose novim životnim odlukama koje će vam izmeniti život.

Ljubav – Imaćete novo poznanstvo sa osobom koja je uspešna i ambiciozna. To će biti neko ko zarađuje više od vas. Konačno je bolja sedmica za mogućnost nove romanse.

Zdravlje – Sklonost prehladama.

Foto: Pixabay

Astrologija

JARAC

Posao – Konačno izlazak iz krize! Sunce i Merkur u vašem znaku donose vam nedelju odličnih vesti i pregovora. Ovo je vaših "pet minuta" jer ćete konačno uspeti da realizujete nešto što je bilo nemoguće mesecima.

Ljubav – Imate tajnu simpatiju! To je verovatno jedan Strelac koji ima specifičan pogleda na život. Skloni ste i tajnim vezama, što nije najbolje rešenje. Moguće je da vam se dopada neko ko nije slobodan.

Zdravlje – Odlićno.

 

VODOLIJA

Posao – Jupiter i Saturn su zgazili u vaš znak, pa očekujte velike promene. Imaćete učestale konflikte tokom nedelje, jer će vas sve nervirati. Moguća je promena posla, ili čak preseljenje. Pripremite se za neočekivano.

Ljubav – Sunce u polju tajni ukazuje da je odnos sa partnerom opterećen zbog nečega što vam ne da mira. Imate razne dileme i niste sasvim svoji. Prilično ste zatvoreni po pitanju osećanja. Probajte da budete otvoreniji.

Zdravlje – Slabije.

 

RIBE

Posao – Mars vam donosi komplikacije oko para i to sa osobom koja nije bila iskrena. Na poslu će biti razotkrivena neka prevara, pa ćete uvidteti da ste sve vreme bili u zabludi. Čuvajte se Strelčeva i Ovnova.

Ljubav – Odnos sa osobom do koje vam je stalo se popravlja na bolje. Prve svega ćete imati prijateljski oslonac. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja ćete upoznati jednog Jarca. Odlična nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje – Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija