• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. DECEMBAR: Moguća novčana infuzija za OVAJ ZNAK, dok bi VAGA morala da se pripazi INFEKCIJE DISAJNIH PUTEVA!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. DECEMBAR: Moguća novčana infuzija za OVAJ ZNAK, dok bi VAGA morala da se pripazi INFEKCIJE DISAJNIH PUTEVA!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Imate puno kontakata i svi će vam delovati zanimljivo. Nećete uspeti da se fokusirate na jednu osobu. POSAO: Moguća je iznenadna novčana infuzija. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BIK
LJUBAV: Nalazite se u turbulentnom periodu i bićete pod stresom zbog promena koje se dešavaju. POSAO: Moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi umetnošću ili nekim kreativnim zanimanjem. POSAO: Bićete skloni tome da rizikujete ili špekulišete u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Bićete popularniji nego inače, što je uvek povoljno za posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, a ako ste već u vezi, moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Danas nećete ući u klasičnu vezu, već je moguće da imate neku vrstu virtuelne romanse. POSAO: Problemi u vezi sa pravnim pitanjima i sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Bićete vrlo inspirisani i moguće je da ćete flertovati sa više osoba. POSAO: Bićete prezauzeti, zbog čega biste mogli početi da pravite greške u radu. ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti pomalo zbunjujuć zbog neke reakcije partnera koja će vas iznenaditi. POSAO: Možete dobiti priliku za promenu koju ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Bićete privlačniji nego inače, pa ćete dobiti mnoge komplimente i prilike za ljubav. POSAO: Monotonija će vam smetati, zbog čega ćete težiti promeni u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Danas će biti izazova za one koji žive u zajednici. Takođe, moguće je da porodica ne odobri vaš romantični izbor. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog preko prijatelja ili ćete se zaljubiti u nekog iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Bićete uspešni u grupnom radu i društveno angažovani. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE
LJUBAV: Imaćete potrebu da budete s nekim s kim ne možete imati otvorenu, već isključivo tajnu ili čak platonsku vezu. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija