• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

23.12.2020

11:05

OVO JE NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK! Njih ima najmanje - pogađate li o kome je reč?

Horoskop

OVO JE NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK! Njih ima najmanje - pogađate li o kome je reč?

Podeli vest

Najčešći horoskopski znak je Devica, a najmanje ljudi je rođeno na Badnje veče, Božić ili Novu godinu, a svi oni spadaju pod znak Jarca, zato je Jarac najređi horoskopski znak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su sjajni prijatelji. Jarčeve je lako i prepoznati - iako se ponekad mogu ponašati superiorno, to je samo njihov odbrambeni mehanizam. Pripadnici ovog znaka su preslatka bića. 

Budući da Jarčevi imaju hladan izraz lica i čeličan pogled, to im pomaže u karijeri pa često vrlo brzo napreduju u svom poslu. Znaju kako samouvereno da prenesu svoja očekivanja i želje, ali ujedno su prilično praktični i iskreni ljudi. 

Foto: Pixabay

Horoskop



Budući da je Jarac glavni znak zodijaka, rođeni su da budu vođe, pomagači i pokretači. Njihov element je zemlja, što znači da sa obe noge stoje čvrsto na zemlji, što pomaže drugim ljudima da se osećaju sigurno u njihovom prisustvu. 

Iako se na početku možda čini da nisu takvi, Jarčevi su jedni od najvernijih prijatelja. Jasno kažu ono šta žele i šta očekuju od drugih. Javiće vam ako nisu raspoloženi za druženje (verovatno su iscrpljeni od prekomernog rada), ali insistiraće da vam pomognu i da budu uz vas kada je to potrebno. 

Jarčevi su takođe pouzdani partneri. Iako imaju reputaciju da su distancirani (dobri su u seksu za jednu noć), nakon što započnete vezu sa Jarcem, oni nigde neće da odu. Njihova priroda odlično se slaže sa vazdušnim znakovima poput Blizanaca, Vage i Vodolije. Sve dok možete intelektualno da ih pratite, oni su vaši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija