• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 6. JANUAR: BLIZANCI će dobiti veću svotu novca, a ovaj ZNAK ĆE PRATITI SREĆA NA SVIM POLJIMA!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 6. JANUAR: BLIZANCI će dobiti veću svotu novca, a ovaj ZNAK ĆE PRATITI SREĆA NA SVIM POLJIMA!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim idealnim, zbog čega će sve prilike koje imate delovati neprimamljivo. POSAO: Možete imati problema u procesu rada ako budete radili. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Možda ćete flertovati sa nekim koga ne poznajete dobro, jer ste više nego ikada zainteresovani za nove osobe. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, a najverovatnije ćete se odmarati. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osoba koje će, skoro sve, pokazati interes za vas. POSAO: Imaćete sreće u oblasti finansija, pa možete dobiti novac, mada možda ne od rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: unsplash.com

RAK
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavnom životu nego što ste imali u prethodnom periodu, kakva god da je vaša situacija. POSAO: Bez promena, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Ono što želite će verovatno biti u sudaru sa željama partnera, a on neće biti raspoložen da vam popusti. POSAO: Bićete sposobni da pronađete kreativna rešenja problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Simpatisaćete nekoga ako ste sami, a ako ste već u vezi, moguće je da ćete praviti zajedničke planove za budućnost. POSAO: Problemi na poslu zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Nećete imati problema da ostvarite pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo komunikativni, što će vam doneti dobre prilike. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi, što će drugi primetiti i pozitivnije reagovati na vas. POSAO: Nalazite se u povoljnom period za rad, u smislu da ima dosta posla. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Bićete i dalje privlačni i upadljivo šarmantni. To treba da iskoristite i osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti života, pa je moguće da ne bude nekih naročitih prilika. POSAO: Možete imati finansijskih teškoća zbog nekih nepredviđenih troškova. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Privući će vas neko iz kruga prijatelja s kojim možda provodite praznike. POSAO: Sve će funkcionisati u ovoj sferi života, pre svega što neće biti mnogo izazova. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Bićete raspoloženi za izlazak ili, ako ste već u vezi, za romantično putovanje daleko od svih. POSAO: Neće vam biti do posla, pa će vam dobro doći kratak odmor. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija