• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2021

07:05

HOROSKOP ZA UTORAK 2. FEBRUAR: Uspeh u privatnom biznisu očekuje OVAJ ZNAK, dok će VAGA imati administrativne probleme, ali i SREĆE U LJUBAVI!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 2. FEBRUAR: Uspeh u privatnom biznisu očekuje OVAJ ZNAK, dok će VAGA imati administrativne probleme, ali i SREĆE U LJUBAVI!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN 
LJUBAV: Moguća je nova osoba u vašem životu ili ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Manji problemi u oblasti finansija, ali inače će vaš radni elan biti vrlo visok. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK 
LJUBAV: Imaćete mnogo prilika i biće mnogo strasti u vašem ljubavnom životu, ali ne i harmonije. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

BLIZANCI 
LJUBAV: Harmonija u odnosu i uopšte pozitivna atmosfera. Uživajte u ovom periodu mira. POSAO: Radićete od kuće ili ćete se društveno angažovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK 
LJUBAV: Bićete zaljubljeni u nekoga ko je potpuno nepristupačan. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za duhovni rad, ali ne i za bilo šta drugo. Bićete lenji. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Foto: Shutterstock

LAV
LJUBAV: Dobro slaganje sa partnerom i uopšte osobama suprotnog pola. POSAO: Bićete vrlo motivisani jer ćete imati mogućnost dobre zarade. Trenutno imate sreće sa finansijama. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA 
LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu zato što će vam biti teško da konkretizujete odnos, inače osećanja neće manjkati. POSAO: Problemi izazvani lošim okolnostima. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi. Osobu koja vam se dopada će privući vaša pozitivna priroda. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION 
LJUBAV: Današnji dan neće biti povoljan za vaš ljubavni život. Uradićete nešto čime ćete ugroziti svoju sreću. POSAO: Stres na radnom mestu i promena uslova rada. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Bićete sumnjičavi u vezi sa svim što partner uradi ili kaže. POSAO: Ako se bavite kreativnim radom, možete mnogo toga postići, jer ćete biti puni kreativne energije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 
LJUBAV: Vaše loše raspoloženje će negativno uticati na vaš ljubavni život.  POSAO: Ovo je period u kome ćete biti okrenuti poslu, ali više zbog obaveze nego iz entuzijazma. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

Foto: pexels.com

VODOLIJA
LJUBAV: Biće vam velika želja da odete na romantično putovanje sa partnerom, ali je pitanje da li će to biti moguće. POSAO: Ako ste u partnerskom poslu, očekujte dobit. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je van vaše lige, zbog čega ćete o toj osobi moći samo da maštate. POSAO: Uspeh u radu u medijima, pogotovo na televiziji i na filmu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija