• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepaisrecna

26.02.2021

11:56

ASTRO ALARM! SUTRA TAČNO U 09:18 ČASOVA JE PUN MESEC U DEVICI! Stižu NEVEROVATNE PROMENE - Jarac izlazi iz vrtloga osećanja, a Ribe....

Horoskop

ASTRO ALARM! SUTRA TAČNO U 09:18 ČASOVA JE PUN MESEC U DEVICI! Stižu NEVEROVATNE PROMENE - Jarac izlazi iz vrtloga osećanja, a Ribe....

Podeli vest

Pun Mesec u Devici, od 27. februara 2021. godine, probudiće borbu između racija i osećanja - onih koja dolaze duboko iz srca. Mesec će praviti trigon sa Uranom koji je u kvadratu sa Saturnom pa se dešava borba između nekih dubokih stavova i novih pogleda na šivot i svet. Sada treba zaboraviti na neke stare principe i pustiti se u nove tokove gde shvatate koliko je uspeh na vašem putu

Mnoge želje se mogu ispuniti dok je ovaj pun Mesec 26, 27. i 28. februara. Kako se pun Mesec dešava na osmom, škorpionskom stepenu, prošlost treba zaboraviti i otpustiti rane iz duše i srca i krenuti dalje. U nastavku dešava se jedan vrlo moćan zemaljski trigon Mesec iz Device pravi trigon sa Plutonom iz Jarca i Marsom iz Bika što mnogim osobama donose sreću, uspeh i spas iz nekih kriznih situacija.

Jačina ovog trigona je ravna najhrabrijim junacima iz priča i filmova. Svi putevi uspeha i moći su otvoreni. Mesec u Devici daje detaljisanje, racionalnost dok Mars iz Bika daje akciju prema Plutonu iz Jarca što donosi povećanje materijalnih dobara - zahvaljujući ovim dobrim aspektima u ovim danima možete mnogo stvari da postignete i uradite. Sreća je naklonjena svima koji su istrajni.

ŠTA MOGU OČEKIVATI ZNACI I PODZNACI U DANIMA PUNOG MESECA U DEVICI

Foto: Pixabay

Pun Mesec donosi promene

OVAN

Vama se pun Mesec dešava u šestom polju gde će neku dužu zbunjenost sada rasvetliti i vi dolazite do spoznaje šta je to što vas je kočilo i činilo nesrećnim. Ovaj Mesec će pokrenuti mnoge lepše i srećnije stvari u vašem životu.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju što vam može doneti mnogo zabave, flerta pa pazite ako imate partnera da neke stvari ne budu razotkrivene. Bitno je da se družite i steknete neka nova poznanstva koja mogu biti i poslovna.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući pa se mogu dešavanja ispoljavati u porodici, kući i intimi. Mnoge sitnice i detalji sada mogu sklopiti slagalicu i stvoriti lepu sliku vašeg truda. Bitno je da pronađete ravnotežu.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem trećem polju pa kako na vas jako deluje onda možete za sve nedoumice pronaći odgovopr u sebi. Emocije mogu biti turbulentne ali kada realno sagledate stvari nema potrebe da budete impulsivni i nervozni.

LAV

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju finansija pa dobro razmislite šta da radite bi čime da se bavite. Mnoga besciljna lutanja sada treba da svedete na konkretne ciljeve i krenete tim putem. Pazite ako upravljate sa drugim ljudima da ih ne povredite zbog svojih interesa i šefovanja.

DEVICA

Kako se pun Mesec dešava u vašem znaku, treba obratiti pašnju na sebe i partnera u ljubavi i na poslu. Sada se lako možete osloboditi krutosti i razmišljati o nekim stvarima koje do sada nisu bile vidljive. Opustite se i maštajte.

Foto: Pixabay

Pun Mesec u Devici 27. februara

VAGA

Vama se ovaj pun Mesec dešava u dvanaestom polju pa je došlo vreme da se posvetite sebi ali ipak ne zaboravite i druge osobe. Šta god da sada pokrenete ili promenite, sreća je u vašim rukama, samo napred.

ŠKORPIJA

Vama se ovaj pun Mesec dešava u jedanestom polju. Vaša intuicija je besprekorna pa joj i verujte. Device su racionalne pa vas teraju da dublje razmišljate pre nego ishitreno donesete odluku. Moguće je da ispravite greške iz prošlosti i krenete napred bez opterećenja.

STRELAC

Vama se ovaj pun Mesec dešava u desetom polju karijere jednog roditelja. Kada je karijera u pitanju vi možete lako da radite više poslova i da se brzo adaptirate na nove a sada donosite pravu odluku. Samo se opustite i ideje dolaze same.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u devetom polju pa razum dolazi do izražaja što će vas pomeriti iz vrtloga osećanja. Pokušajte da budete u balansu jer obe strane mogu biti potpuno dobre svaka na svoj način. Moć razuma je tu.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u osmom polju transformacija pa treba bez ljutnje da neke stvari prihvatite i sve što vas nervira sagledate iz drugog ugla. Za neka osećanja koja vam se dešavaju ipak vi osećate duševni mir.

RIBE

Kod vas se pun Mesec dešava u sedmom polju što vas upućuje da uspostavite ravnotežu da bi bili svesniji i postigli da vaši snovi budu realnost. Sve što je moguće sada treba sagledati realnije i ispraviti neke svoje iluzije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija