• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2021

10:10

HOROSKOP OTKRIVA! Evo kada je najbolje vreme da dobijete bebu!

Horoskop

HOROSKOP OTKRIVA! Evo kada je najbolje vreme da dobijete bebu!

Podeli vest

Pogledajte šta su vam zvezde namenile, kada je najbolje vreme da postanete roditelj

Ovan: 35 godina

Žena Ovan je vrlo nezavisna, posvećena svojim uverenjima i rečima. Ona je iskrena i impulsivna u svojim odlukama. Kada je u pitanju rađanje bebe, žena Ovan će svejedno pristati na to, napuštajući svoju zonu udobnosti. Međutim, bebe je plaše jer je previše samodovoljna, nezavisna i zna da će dete promeniti način života. Najbolje doba za dete za ženu Ovna je 30 godina i kasnije, kada se oseća dovoljno samopouzdano da napravi takav izbor i radije bi se odrekla svoje nezavisnosti.

Bik: 30 godina

Žena Bik je preterano odgovorna, neće se usuditi imati dete ako oseti da nije spremna za ovo u svakom smislu. Društvena je i voli svoje uobičajene aktivnosti. Žena Bik je takođe vrlo uporna, pa kad nešto odluči, niko neće moći da je ubedi. Njena tvrdoglavost može da joj zamagli vid, pa joj treba vremena da shvati šta zaista želi. Najbolje vreme za dete za Bika je kada je finansijski stabilna i udata, a njen suprug pomaže uravnotežiti njenu sklonost ka tvrdoglavosti.

Blizanci: 32 godine

Blizanci su vrlo inteligentni, harizmatični i znatiželjni, uvek teže da od nekoga nešto nauče i odrastu kako bi bili bolji nego ranije. Trude se da se stalno usavršavaju i takmiče sami sa sobom. Šta to znači? To znači da će žena Blizanci želeti da razvija svoju karijeru do određenog trenutka, sve dok se ne oseti dovoljno uspešnom da svoju intelektualnu energiju usmeri u neko drugo područje.

Foto: Pixabay

U zvezdama piše kada je pravo vreme za bebu

Budući da se Blizanci mogu usredsrediti na svoju karijeru, možda je idealno vreme da joj se rodi dete posle 32 godine.

Rak: 31 godina

Žena Rak će izrasti u neverovatnu majku, hrabru i duboko povezanu sa svojom decom na gotovo duhovnom nivou. Problem žene Raka u vezi sa rođenjem je taj što je previše sebična i uronjena u sopstvene emocije da bi to učinila kada je mlada. Ona mora steći iskustvo, iskusiti svašta, učiti na greškama, a tek nakon toga je spremna da postane najbolja majka na svetu. Žena Rak mora verovati sebi i odlukama koje donosi pre nego što može svoj život posvetiti odgajanju druge osobe

Lav: 33 godine

Žena Lav je hrabra, tačno zna šta želi i čini sve da postigne željeni uspeh i slavu. A što se tiče deteta, najbolje vreme za to je posle 30 godina, čim joj život postane bolji i postane stabilan. Do tog vremena, žena Lav će vredno raditi na izgradnji svoje karijere i moći da putuje oko sveta.

Devica: 27 godina

Žena Devica je toliko racionalna i razumna u svojim odlukama do te mere da je dosadna. Bila je toliko navikla da sluša glas svog uma da je prestala da obraća pažnju na ono što njeno srce želi. Stoga, kada je u pitanju rođenje deteta, ova pažljiva i strpljiva žena o tome neće ni razmišljati dok joj glava ne kaže da je pravo vreme. To znači da je najbolje vreme za Devicu da rodi bebu sredinom 20-ih, jer neočekivana beba nije uvek loša. Međutim, čak i ako nije emocionalno spremna za bebu, učiniće da svi oko nje osete da je sve u redu i trudiće se da bude spremna onog trenutka kada se beba rodi.

Vaga: 30 godina

Žena Vaga je vrlo ljubazna i mirna. Voli da razgovara sa drugima, analizira probleme prijatelja i svojih najmilijih i pomaže im da donesu zaključke kako bi nastavili dalje. Kada su u pitanju njeni sopstveni problemi, žena Vaga će se obratiti najbližima za savet. Počev od dvadesetih godina, putovaće, trudiće se da izgradi radne odnose i karijeru i provodi vreme sa ljudima koji su joj važni. Sačekaće dok ne bude finansijski spremna za dete, jer ne vidi smisao u sebičnoj želji da ima dete bez dovoljno novca da ga izdržava.

Foto: Pixabay

Škorpija: stara 24 godine

Žena Škorpija je toliko saosećajna da je rođenje deteta jedna od najboljih stvari koje će raditi u svom životu. Škorpija sve oseća toliko duboko da kada prvi put vidi svoje dete, sve drugo prestaje da joj bude manje važno. Zbog toga je najbolje vreme za porođaj žene Škorpij je mladost. Bez obzira u kojoj fazi svoje veze, žena Škorpija će sazreti i oblikovati svoj život tako da odgovara ovom detetu. Bez obzira da li je spremna za bebu ili ne, žena Škorpija treba da sačeka dok ne bude sigurna u svoju vezu.

Strelac: 28 godina

U životu žene Strelca ima toliko avantura, hrabrosti, brige i prijatelja. Uverena je u svoj profesionalni svet i trudi se da živi dostojanstveno. U ličnom životu je avanturista i smela. Ali zbog ljubavi prema avanturi, žena Strelac može biti nepromišljena, pa se dete može neočekivano pojaviti. Najbolje vreme za ženu Strelca da rodi dete je bilo koji trenutak! Žena Strelac je neverovatno jaka i može se nositi sa gracioznošću i hrabrošću u svemu što joj je sudbina spremila.

Jarac: 26 godina

Žena Jarac je inteligentna i praktična, ne preduzima prenagljene postupke i ne donosi trenutne odluke, posebno kada je reč o davanju sveta drugom o životu. Žena Jarac je odgovorna, mudra i prizemna introvertka. Ona neće otvoreno ući u socijalno okruženje i biti u centru pažnje, već će prikriveno upravljati situacijom. Kada je reč o rođenju deteta, žena Jarac će tome pristupiti sa svom inteligencijom i odgovornošću. Najbolje vreme za bebu je kada se žena Jarac oseća profesionalno, finansijski i emocionalno spremno. Idealna situacija za ženu Jarca je kada može da planira i pripremi dete, jer ne voli nepredvidljivost.

Vodolija: 34 godine

Žena Vodolija je odani prijatelj, strastveni ljubavnik i društvena ličnost. Međutim, postoje slučajevi kada žena Vodenjak zadržava emocije u sebi, bilo da je ljuta ili tužna. Žena Vodolija može biti nepredvidljiva i nepouzdana. To je jedan od dobrih razloga zašto žena Vodlija treba da sačeka sa rođenjem deteta dok ne oseti da je emocionalno spremna za to.

Jednom kada odluči da to želi, biće spremna za to. Posvećenost koju pokaže svojim voljenima i prijateljima pretvoriće je u sjajnu majku.

Ribe: 25 godina

Uprkos činjenici da je žena Riba emotivna, pozitivna strana ovog kvaliteta je što detetu može dati srce i dušu. Uprkos činjenici da finansijsko stanje stvari možda i nije najbolje, žena Ribe je toliko intenzivna u svojim osećanjima i postupcima da u svom životu može podići dete sa muškarcem ili bez njega. Dete je čini jačom, hrabrijom i boljom.

Međutim, pošto često dovodi u pitanje svoje odluke, bolje je da sačeka dok ne napuni 25 godina. Žena Ribe je takođe vrlo saosećajna, odana i snalažljiva, pa bez obzira šta joj život obećava, neće se slomiti. Smisliće kako da ustane, bez obzira na sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija