• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2021

10:59

ASTRO ALARM! MARS U BLIZANCIMA DONOSI VELIKE PROMENE OVIM ZNAKOVIMA! Ovo nije OBIČAN period, a evo da li su vam ZVEZDE NAKLONJENE

Horoskop

ASTRO ALARM! MARS U BLIZANCIMA DONOSI VELIKE PROMENE OVIM ZNAKOVIMA! Ovo nije OBIČAN period, a evo da li su vam ZVEZDE NAKLONJENE

Podeli vest

Svima je dobro poznato da Mars nije "obična" planeta, zato se spremite na izuzetno zanimljiv period

4. Marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će doneti mnoge promene u naše živote. Doneće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, uneće i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Foto: pexels.com

Mars u Blizancima donosi promene

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će delovati i na Ribe, a najveći uticaj će osetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija