• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

26.03.2021

14:35

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI LENJIVCI! Ne vole da rade i OBOŽAVAJU izležavanje!

Horoskop

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI LENJIVCI! Ne vole da rade i OBOŽAVAJU izležavanje!

Podeli vest

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima. Astrolozi kažu da to ima veze sa našim horoskopskim znakom

Prema istraživanjima, ova tri znaka su najveći lenjivci.

Lav

Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspeha. Lenjost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Foto: Pixabay

Strelčevima rokovi i naporan rad daju osećaj zarobljenosti

Rak

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najlenje horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da menjaju svet, nisu baš skloni stvarno da prionu na posao kako bi to postigli. Tome verovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strelac

Strlčevima je u životu najvažnija sloboda pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije retkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da ih izvrše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!
MOSTOBRAN VAŽAN ZA KIJEV

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!

Pritisak Oružanih snaga Rusije na harkovskom pravcu i u Donbasu doveo je do toga da su Oružane snage Ukrajine morale da napuste levu obalu Dnjepra kako bi zatvorile rupe na drugim sektorima fronta. Ipak, s vremena na vreme, oni šalju male grupe na ostrva blizu leve obale Dnjepra, pošto ovaj mostobran ima veliki značaj za ukrajinske vlasti. O tome je za list VZGLjAD pričao vojni ekspert Mihail Onufrienko.

30.06.2024

17:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija