• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

04.04.2021

16:30

Horoskopski znaci koji LOŠE FLERTUJU! Nadamo se da NISTE MEĐU NJIMA!

Horoskop

Horoskopski znaci koji LOŠE FLERTUJU! Nadamo se da NISTE MEĐU NJIMA!

Podeli vest

Svi pomalo posedujemo veštinu flerta, ali neko je u tome stručnjak, a neko ne zna ni kako da krene sa razgovorom. Pripadnici ovih horoskopskih znakova ne umeju da flertuju, pa ako vam se dopadne neko do njih, trebaće im vaša pomoć...

Ribe

Ribe su vrlo sramežljive i introvertne. Uopšte ne shvataju kad neko pokušava da koketira s njima. Osim toga, ovaj horoskopski znak je obično previše zamišljen da bi se opustio i samo povremeno razgovarao s nekim. Ribe moraju malo više da se druže i da poslušaju osećaj u želucu - tek tada mogu eventualno da se dopadnu nekome.

Jarac

Jarci su puni samopouzdanja, ambiciozni i usmereni ka ciljevima, bar što se tiče njihove karijere. U ljubavnom životu to izgleda malo drugačije. Osobe rođene u znaku Jarca nemaju vremena za nebitno koketiranje i lepe i slatke razgovore. Oni su više tip za ozbiljnu vezu i žele da osobe s kojima izađu na sastanak to odmah znaju. Kod njih nema neke prevelike romantike. Ali, s Jarcem bar uvek znate na čemu ste.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan ne voli da čita između redova. Voli jasne poruke, a flertovanje vidi kao gubljenje vremena. Umesto toga, voli da otkrije sve svoje karte i nada se da se i druga osoba oseća isto. Ako to nije slučaj, Ovan će jednostavno da krene dalje bez ulaganja puno energije u flertovanje.

Blizanci

Blizanci nisu baš vešti govornici. Zapravo, uopšte ne znaju da flertuju. Nedostaje im odlučnost i pametno namigivanje. Blizanci su ponekad toliko nespretni tokom razgovora da ih druga strana često uopšte ne razume. Ali i to je strategija koja ponekad deluje. Zapravo, to čini ovaj horoskopski znak vrlo dragim.

ŽENSKE osobine koje će OČARATI svakog MUŠKARCA! Ovo sam ja, u svako doba dana i noći!

Ovo je NAJBOLJE VREME za VOĐENJE LJUBAVI - prema naučnicima!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija