• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.04.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 3. APRIL: Bikovi će biti vrlo kocentrisani na posao, A OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 3. APRIL: Bikovi će biti vrlo kocentrisani na posao, A OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Ovo je odličan period da pronađete ljubav ako ste sami i harmoniju u ljubavnom životu ako ste već u vezi. POSAO: Bićete vrlo skoncentrisani na posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Partner će vam prirediti neko prijatno iznenađenje. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere. Možete napredovati i zauzeti lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i netrpeljivosti. Povredićete osećanja osobe sa kojom ste. POSAO: Imaćete brojne progresivne ideje u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Imate šansu da sretnete nekog ko će vam se mnogo dopasti, ali s kim nećete moći da ostvarite vezu. POSAO: Moguće promene, i to neke koje će biti stresne. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: unsplash.com

Rakovi imaju šansu da sretnu nekog ko će im se dopasti

LAV

LJUBAV: Imaćete problema da održite dobro raspoloženje u odnosu, pogotovo ako ste u braku ili dužoj vezi. POSAO: Povoljan period za bavljenje umetnošću. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Treba da razmotrite mogućnost da su vaša očekivanja u ljubavnom životu nerealna. POSAO: Očekujte nestabilnost u ovoj sferi. Selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u periodu koji je povoljan za veridbu, brak i bilo kakvu objavu ili proslavu ljubavi. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Osećaćete se zarobljeno i frustrirano, ali za to neće biti kriva osoba s kojom ste. POSAO: Bez promena u ovoj sferi, trend koji vlada će se nastaviti. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog nervoze partnera ili nedostatka dobrih prilika ako ste sami. POSAO: Raskid partnerstva i problemi u radu sa drugim ljudima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i uživanje, što će podići vaša očekivanja. POSAO: Tehnički problemi i kvarovi mašina na radnom mestu. ZDRAVLJE: Problem sa kostima.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Mogući administrativni problemi, promena nadređenih ili toka karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Ljubav sa mlađom osobom ili nekim ko je vrlo mladolikog izgleda. POSAO: Desiće se neke kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Sinuzitis ili glavobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija