• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. APRILA! Škorpijama USPEH na POSLU, Vage sede na "DVE STOLICE", a evo ko će imati susret sa RAZVEDENOM OSOBOM!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. APRILA! Škorpijama USPEH na POSLU, Vage sede na "DVE STOLICE", a evo ko će imati susret sa RAZVEDENOM OSOBOM!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur na Ovnu ukazuje na snažnu inicijatvu koju ulažete na poslu. Međutim, pošto ste veoma aktivni i komunikativni, usled najbolje namere, skloni ste da poverujete drugima na reč, a to može da vam se obije o glavu. Čuvajte se osoba sa skrivenim namerama, ali i donošenje pogrešnih odluka.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi buđenje strasti, pa ste se aktivnirali u ljubavi. Flertujete sa više osoba, a prija vam bilo kakav vid dopisivanja. Ukoliko planirate da osvojite nekoga ko vam se dopada, sada je pravo vreme.

Zdravlje - Odlično.

 

BIK

Posao - Naglašeno dvanaesto polje stavlja vas u nezgodnu poziciju na poslu gde niste sigurni šta je realno stanje stvari. Mnoge osobe vam jedno pričaju, a drugo rade. Ne nasedajte na obećanja o vrhunskim uslovima i zaradi, dok ne dođe druga polovina aprila. Budite oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Ljubav - Prolazite kroz proces promena i zatvoreni ste emotivno. Mnogo toga vam se dešava, a niste sigurni kako se tačno osećate. Imate osobu o kojoj stalno razmišljate, ali potoji i jedna prepreka da taj odnos bude bolji.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Lako sklapate poznanstva, što će vam pomoći i u poslu, jer ste veoma komunikativni. Prijatelji će vam biti velika podrška u svakom smislu, pa možete da očekujete pomoć oko dobijanja posla iz snova. Tvrdoglavi ste i ne odstupate od svojih ambicija.

Ljubav - U ovom periodu vam je važnije prijateljstvo, nego ljubav. Ali vam je baš to glavna osnova za bilo kakav odnos. Ukoliko ste slobodni, druženje sa jednim Ovnom može lako da preraste u ljubav.

Zdravlje - Dobro. Prija vam bavljenje sportom.

 

RAK

Posao - Planetarna gužva u Ovnu ukazuje da vam je posao dosta streasn u ovom periodu i moraćete da usmerite svu energiju na to. Bilo kakav rad će vam teško pasti jer ste iscrpljeni i ne slažete se sa mnogim stavovima. Smatrate da vaš rad vredi više novca.

Ljubav - Dopada vam se jedna razvedena osoba. To može da bude i neko ko je raskinuo dugogodišnju vezu. Očekujete neki pomak u tom odnosu, ali vas posao blokira.

Zdravlje - Slabije.

 

LAV

Posao – Sunce u devetom polju donosi vam priliku za saradnju sa inostranstvom. To uključuje i mogućnost putovanja. Novac će u ovom period dolaziti isključivo iz drugog grada, a ono na šta treba da obratite pažnju su prijatelji. Dobili ste obećanje od nekoga koga smtrate prijateljem i to će biti obmana.

Ljubav – Ovnovi, Vodolije i Bikovi će vam biti privlačni. Sa Ovnovima možete da ostvarite stvastven odnos, a sa Bikovima možete da se raspravljate oko poslovnog života. Avanturistički ste raspoloženi i ne prija vam nešto dosadno i želite nove izazove.

Zdravlje – Dobro.

DEVICA

Posao – Pred vama je odlična nedelja za novac. Posredstvom Ovna možete da zaradite dodatni novac. Ukoliko treba da naplatite neki zaostali novac, sada je prilika. Na poslu će biti stabilnija situacija nego inače. Osoba u znaku Blizanaca će se truditi da vam "podmeće nogu", ali vi ne treba da nasedate na provokacije.

Ljubav – Partner će imati potrebu u ovom periodu da vas savetuje šta je za vas dobro na poslu, a to će biti potpuno pogrešna taktika. Slušajte samo sebe i odvojite privtani život od poslovnog.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Na poslu imate velika očekivanja od jedne osoba koja vam je obećala uslugu. U narednoj sedmici stvari nisu baš onakve kakve izgledaju, pa treba da obratite pažnju. Imate želju da promovišete sebe i svoje ideje, ali je pitanje da je ovo dobar momenat za tako nešto.

Ljubav – Imaćete ljubavi susret. Ukoliko ste u braku u vašem odnosu isplivaće neka laž zbog koje ćete biti razočarani. Budite iskreni i nemojte da sedite na dve stolice.

Zdravlje – Učestale glavobolje i stres.

ŠKORPIJA

Posao – Želite da pronađete način kako da radite više poslova odjednom, a da to ne opterećuje onaj koji vam je primaran. Spajate lepo i korisno, ali vas to i iscrpljuje. Većinu energije trošite na poslovne projekte. Finansijski ćete biti zadovoljni.

Ljubav – Jedan Ovan baca ljubavne strle ka vama, a to je neko koga poznajete preko posla. U ovom periodu lako možete da radite sa nekim sa kim ste i u emotivnoj vezi. Spajate poslovno i privatno i to vam se sada i dopada.

Zdravlje- Potrebno je više da se odmarate.

STRELAC

Posao – U dobroj ste poziciji da nametnete svoje stavove na poslu. Vaše mišljenje će biti na ceni i lako ćete sklapati bilo kakve dogovore. Imate veliku moć ubeđivanja, a i podršku jednog Ovna. Finansije će biti stabilnije. U ovom periodu možete da očekujete i jednu novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Više osoba je zainteresovano za vas. To vam imponuje, a vi ste u fazi kada vam je potrebno razumevanje i razgovor. Prijajvu vam Vodolije, Ovnovi su vam nametljivi, ali sve polazi od dopisivanja. Imaćete zanimljvi susret na mestu javnog tipa. Prihvatite poziv za ljubavni susret.

Zdravlje- Manjak energije i sna.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Ulažete veliki napor da postignete sve obaveze na poslu. Problem je što obaveze nosite kući, pa vas poslovni život dosta opterećuje. Imate ideje kako da započnete samostalni proslovni projekat, ali vam je dosadilo da čekate pravi momenat. Postali ste nestrpljivi i sve vam smeta.

Ljubav – Posao vam je kao i uvek na prvom mestu, a to nije dobra taktika ukoliko želite da poboljšate odnos sa nekim do koga vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja je potpuno drugačijeg temperamenta nego vi. To će vas privući ali neće biti održivo.

Zdravlje – Manjak energije.

VODOLIJA

Posao – Dobra nedelja za pregovore je pred vama. Imaćete brojne susrete i razgovore koji će vam koristiti u narednom periodu. U svakom slučaju ćete čuti dobre vesti. Vodite računa da vas jedna Riba ne prevari za novac. Takođe, nije poželjno da pozajmljujete novac bilo kome u ovom periodu.

Ljubav – Prija vam flert preko poruka. Neko će uspeti da vas šarmira rečima. Ukoliko ste u braku, ne bi bilo loše da odete na izlet sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, Ovnovi i Blizanci će vam biti privlačni. Otvoreniji ste emotivno sada nego u martu mesecu.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao – Zbog lošeg uticaja Marsa svi ljudi koji vas okružulju vam deluju prevrtljivo. Zbog toga nemate poverenja, a finansije su vam glavni prioritet. Nastojite da se osigurate finansijski i poboljšate svoju zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti još jednu priliku za zaradu.

Ljubav – Osoba do koje vam je stalo je tvrdoglava i impuslivna u ovom periodu, pa će vas svakako iznenaditi nekim potezima. Sve se brzo dešava i morate brzo da reagujete. Ukoliko ste slobodni, jedan ambiciozan Ovan će želeti da vas osvoji.

Zdravlje – Sklonost upalama i prehladama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija