• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo

13.04.2021

11:11

14. APRILA SE SVE MENJA! Venera ulazi u Bika i donosi NEOČEKIVANE PROMENE  - na ovo posebno OBRATITE PAŽNJU

Horoskop

14. APRILA SE SVE MENJA! Venera ulazi u Bika i donosi NEOČEKIVANE PROMENE - na ovo posebno OBRATITE PAŽNJU

Podeli vest

Venera konačno 14. aprila izlazi iz Ovna i ulazi u Bika, što će doneti velike promene u ljubavi

Od 21. marta, Venera je bila u Ovnu, što nas je ispunjavalo nemirnom energijom i nije nam dozvoljavalo da se smirimo u bilo kojoj sferi života! Sve se to menja u sredu, 14. aprila kada će ući u Bika i ostati tamo do 8. maja. Venera nam "naređuje" da usporimo, da zastanemo i da uživamo.

Intuicija će biti pojačana, a bez obzira na to u kom ste znaku rođeni, želećete da sebi date oduška.

Slično će biti i u ljubavi, malo vam neće biti dovoljno. Ako ste tek na početku veze, sada jetrenutak za romantiku i strast. Ako ste već dugo u vezi, otpustite kočnice i pustite da vas srce vodi.

Foto: Pixabay

Venera u Biku donosi promene

Jedna grupa ljudi trebalo bi da se pazi tokom vladavine Venere u Biku, a to su oni koji inače previše troše. 

Ako često "bacate" pare, znajte da sve do 8. maja nije dobar period za velike troškove! Samokontrola vam neće biti najjača strana, a ukoliko baš ne možete da se uzdržite, stisnite zube i dajte veću svotu na nešto kvalitetno, umesto na više sitnih, a jeftinih stvari.

Obratite pažnju na ono što izgovarate 

Venera u Biku tera nas i da progovorimo pre nego što razmislimo, a to nikako nije dobra ideja u ovom periodu. Možda ćete nekoga uvrediti, i uprkos činjenici da niste imali loše namere, biće vam potrebno baš mnogo vremena da biste se "oprali" u njihovim očima.

Tačno 18. aprila, moguće su i ozbiljnije svađe, pa do tog datuma pokušajte da posložite sve što vam nije jasno u nekom odnosu - nikako ne čekajte taj dan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija