• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

21.04.2021

19:00

ENERGIJA MARSA U NATALNOJ KARTI! Ako je u Ovnu, vi ste ENERGIČNA osoba, u Devici - MARLJIVI ste, a u LAVU donosi...

Horoskop

ENERGIJA MARSA U NATALNOJ KARTI! Ako je u Ovnu, vi ste ENERGIČNA osoba, u Devici - MARLJIVI ste, a u LAVU donosi...

Podeli vest

Mars, planeta akcije i energije itekako određuje kakva ste osoba i na koji način se nosite sa svakodnevnim situacijama

Mars u Ovnu u natalnoj karti često ukazuje na vrlo energičnu osobu koja voli da preuzima inicijativu i postavlja se autoritativno prema drugim osobama. Mars kao vladalac ovog horoskopskog znaka dodatno podstiče već prisutnu energičnu i entuzijastičnu prirodu ove ličnosti boraveći u ovom znaku. Mars u Ovnu neretko ukazuje na osobu sa snažno razvijenom čulnošću i neodoljivom seksualnom harizmom. Osoba je najčešće veoma ponosna i puna samopouzdanja tako da je i drugi ljudi neretko zbog toga veoma cene i poštuju. Zbog prisustva ogromne količine energije vrlo je važno da osoba zna kako da kanališe tu energiju i da je usmerava na pravi način. Takođe, važno je da nauči da bude odmerenija i manje impulsivna u situacijama koje zahtevaju smirenost duha i racionalno odnošenje prema stvarima pošto je ponekad moguće slabije kontrolisanje kao i neodmereno reagovanje zbog eksplozivne naravi.


Mars u Biku u natalnoj karti neretko ukazuje na vrednu, osećajnu, upornu i istrajnu osobu koja nastoji ka ostvarenju realističnih i izvodljivih životnih ciljeva. Ovo je osoba sa snažnim porivom za sticanjem materijalnih dobara. Za ovu osobu se može reći da je rođena sa ozbiljnim smislom za praktično. Mars u Biku često ukazuje i na naglašenu potrebu za emocionalnom sigurnošću u ljubavi i veće zadovoljstvo pronalazi u sigurnoj ljubavnoj vezi na duže staze dok joj može biti manje privlačna uzbudljiva ljubavna veza na kratke staze. Mars u ovom položaju neretko ukazuje i na veliku izdržljivost i na spremnost ove osobe da se uhvati u koštac sa mnogim životnim problemima tako da se najčešće trudi da donosi zrele i samosvesne životne odluke. Mars u Biku neretko ukazuje i na izraženu potrebu za čulnim zadovoljstvima tako da ovoj osobi zadovoljstva na seksualnom planu u ljubavnom odnosu mogu predstavljati jedan od bitnijih aspekata ljubavne veze ili braka i jedan od ključnih, ali ne i presudnih, uslova za ostvarenje harmoničnog ljubavnog odnosa.

Mars u Blizancima u natalnoj karti generalno ukazuje na veoma žustru i plahovitu osobu sa vrlo dovitljivim umom. Karakteristično je i da ova osoba veoma brzo menja svoje raspoloženje tako da neretko ostavlja utisak nekoga ko ne zauzima dovoljno jasne i čvrste stavove oko nekih važnih životnih pitanja. Takođe, Mars u Blizancima često ukazuje i na nervozniju prirodu ličnosti ove osobe koja u nekim situacijama može reagovati impulsivnije pa čak i agresivnije. Osoba neretko može biti i veoma sklona upuštanju u rasprave sa drugima čak i u neadekvatnim prilikama za to zbog izražene snažne želje za ubeđivanjem i dokazivanjem. Mars u Blizancima često ukazuje i na to da je osoba veoma pronicljiva, maštovita i radoznala i da može pronaći inspiraciju svuda oko sebe. Zainteresovana je za život i stalno je u potrazi za novim izazovima i podsticajima trudeći se da bude što pozitivnija.

Foto: Reuters

Mars planeta akcije

Mars u Raku natalnoj karti generalno ukazuje na osobu kojoj u određenim životnim prilikama može biti teže da kontroliše svoja osećanja i da usmerava svoju energiju u pravcu pozitivnih i konstruktivnih promena u životu. Ovaj položaj daje indicije da se radi o nekoj vrsti sukobljene prirode ličnosti koja se često nalazi na raskrsnici onoga što bi želela da uradi i onoga što je realno u mogućnosti da ostvari, pri čemu jako značajnu ulogu imaju ostali relevantni aspekti Marsa u natalnoj karti i horoskopu jer Mars gubi tu paradoksalnost i doprinosi znatno bržoj i lakšoj realizaciji mnogih životnih ciljeva onda kada u tom položaju gradi harmonične aspekte sa drugim nebeskim telima. Mars u Raku često ukazuje i na izraženu senzibilnost i na to da osoba može često donositi odluke koje su pod snažnim uticajem suviše jakih a ponekad i kontradiktornih emocija tako da se češće može javljati i veliko nezadovoljstvo kada se neke stvari ne odvijaju planiranim tokom zbog prevelikih ili nerealnih očekivanja koje osoba ima. U takvim situacijama osoba može prekasno shvatiti u čemu greši i može biti jako ljuta na sebe, nervoznijeg ponašanja i sa češćim promenama raspoloženja.

Mars u Lavu u natalnoj karti najčešće ukazuje na razvijenu samosvest, snažnu principijelnost i srdačnost. Prisutna je i velika samouverenost što ovoj osobi pomaže da se lakše nosi sa mnogim životnim problemima. Kada je osoba jako zainteresovana za neku oblast gotovo neumorno je predana praktičnom ostvarenju svog željenog cilja. Ova osoba često pretenduje ka ostvarenju visoko postavljenih ciljeva i retko kada se zadovoljava nekim svojim manjim postignutim rezultatima, već u njoj stalno postoji težnja za ostvarenjem zaista krupnih rezultata. Ovakav nagon za postizanjem nečeg višeg ne predstavlja uvek manu jer to može na osobu uticati jako stimulativno i na taj način osoba može poboljšati svoj društveni položaj, ali, takodje, osoba mora naučiti da bude umerenija i da nikako ne dozvoli da je preplavi osećaj nezadovoljstva ukoliko ne može da ostvari baš sve svoje zacrtane planove. Bitno je da osoba nauči da ceni svoje postignute uspehe ma koliko se oni činili malim i da nauči da bude zahvalnija i strpljivija.

Mars u Devici u natalnoj karti veoma često ukazuje na marljivu, metodičnu, istrajnu i analitičnu osobu. Osim toga ova osoba je i veliki perfekcionista i bez obzira na to što je svesna toga da nije savršena, činiće sve što je u njenoj moći da jednog dana to i postane. Ova pozicija Marsa neretko ukazuje i na prisutnu dobru organizovanost i angažovanost prilikom ispunjavanja važnih obaveza, ali istovremeno i na sklonost ka preteranoj samokritičnosti onda kada se planovi ne odvijaju željenim tokom. Kada je Mars u Devici dobro aspektovan to najčešće ukazuje na izraženu emotivnost ove osobe ali i na sposobnost kontrolisanja emocija tj. na sposobnost stavljanja emocija po strani onda kada od toga zavisi uspeh.

Foto: Pixabay

Mars u Vagi u natalnoj karti neretko ukazuje na promišljenu, racionalnu i šarmantnu osobu koja najčešće ume da izbalansira i da odredi šta je prioritet kao i da u skladu sa tim donese racionalnu odluku onda kada je to potrebno, ali, ponekad joj ograničeni faktor može predstavljati nedovoljna spremnost na ustupke i kompromise usled čega se mogu javljati veći nesporazumi i neslaganja u međuljudskim odnosima. Do ovakvih nesporazuma najčešće dolazi usled izražene sklonosti osobe da svoju nesigurnost i povremeni nedostatak samopouzdanja prikriva zauzimajući se za neke očigledno pogrešne stavove sa velikom strašću kao glavnim argumentom, dok u tim trenucima takoreći kao da zaboravlja na svoj racio tako da prividno izgleda kao da svoj promišljajući um stavlja po strani čime ostavlja pogrešan utisak na okolinu. Mars u Vagi neretko ukazuje i na romantičnu prirodu ličnosti i na veliku ljubaznost u ljubavnim odnosima. Takođe, Mars u ovom položaju daje indicije za privlačan fizički izgled i izražen smisao za lepo kako u svakodnevnom životu tako i u umetnosti, pišu Astrousluge.com

Mars u Škorpiji u natalnoj karti generalno ukazuje na razvijenu snažnu individualnost, često i na hrabrost i na odlučnost ove osobe. Ovu osobu takođe krasi i snažna mentalna snaga, pronicljivost i energičnost što može uticati jako pozitivno kod započinjanja bilo kakvih aktivnosti. Osim toga, Mars u Škorpiji ukazuje i na intenzivna i istrajna osećanja koja osobi neretko predstavljaju pouzdan i čvrst izvor unutrašnje energije i daju joj dovoljno snage da se u teškim životnim situacijama znatno lakše izbori sa mnogim životnim problemima. Iako je sposobna da se gotovo savršeno dobro organizuje kada je sama, ovoj osobi ipak u trenucima kada sva užurbanost svakodnevnice prođe tj kada ispuni sve dnevne aktivnosti i obaveze, može jako nedostajati društvo a pre svega ljubav ukoliko je trenutno sama ili ukoliko je voljena osoba trenutno daleko. U takvim situacijama teško uspeva da se izbori sa jačinom svojih osećanja tj teško se miri sa tim kada ima osećaj da je potrebno da guši svoja osećanja i u takvim okolnostima veoma pati, često menja raspoloženje i nervoznijeg je ponašanja.

Mars u Strelcu unatalnoj karti najcešće ukazuje naosobu koja je avanturističkog duha, večiti putnik I uvek raspoloženi I spremni na akciju. Optimistični mada u datim situacijama I nerealni jer ste spremni da svoju energiju koju imate širite na više strana. Uvek ste osoba koja može da se usredsredi u suštinu problema ako Vam je stalo da taj problem I rešite. Iskreni ste I izuzetno otvoreni I stvoreni za saradnju sa drugima. Volite kockanje I aktivne sportive.

Foto: AP/Photo

Mars u Jarcu u natalnoj karti ukazuje na osobu koja je jako čvsta, stabilna, vredna i postojana. Niste osoba koja žuri I koja bi sve da reši sada I odmah već ste neko ko ima strpljenja kako bi ste sve videli I imali  odnosno drzali pod kontrolom. Vredna ste oosba I imate dar za veliku odgvornost. Posedujete veliku želju za odgvornošcu I organizacijom. Delujete jako hladno I nezainteresovano ali ste u suštini osoba koja ima čvrstu I duboku emociju.

Mars u Vodoliji u natalnoj karti najčešće ukazuje na nezavisnu i principijelnu osobu sa vrlo dinamičnim umom. Ovo je osoba jakih uverenja sa snažno razvijenom individualnošću. Borbenog je duha i voli da sama prokrčuje sebi puteve i otvara vrata novih mogućnosti u cilju dostizanja nove dimenzije egzistencije podižući je na viši nivo. Mars u Vodoliji neretko ukazuje na to da je osoba vrlo preduzimljiva ali i nestrpljiva tako da joj se u životu može nebrojeno puta desiti da do pokušaja ostvarenja svojih planova ide i nekim rizičnim "prečicama". Moguća je i inače izražena sklonost ka upuštanju u rizične situacije. Takođe, osoba je okrenuta i ka proučavanju onih oblasti čijim novim otkrićima bi se čovečanstvo u značajnoj meri unapredilo. S tim u vezi, osoba voli privlačnost svega novog i modernog i veoma ceni progresivne misli u svetu nauke. Međutim, osoba neretko kod drugih ljudi nailazi na veliki otpor tamo gde su ukorenjena standardna gledišta i dobro odomaćeni klišei tako da se veoma trudi da nastupi što originalnije i bez opterećenja konvencionalnog.

Mars u Ribama u natalnoj karti ukazuje da i Vama nije lako ni jednostavno da razumete ni sebe pa ni okolinu s akojom ste okruženi. Posvećeni ste dugoročnim ciljevima i orijentisani ka budućnosti. Imate izuzetan osećaj za mistično, sve što je tajanstveno i umetnički ste nastrojeni. Sa ovim položajem Marsa postoji i mogućnost sklonosti ka porocima. Izuzetno ste osetljivi I možete se pogubiti u snovima jer ste previše idealistički tip. Rođeni romantik i osoba koja ima sklonsot ka svim talentima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija