• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

19.05.2021

09:44

VENERA U BLIZANCIMA! Potpuni PREOKRET - NOVA LJUBAV stiže OVIM ZNACIMA

Horoskop

VENERA U BLIZANCIMA! Potpuni PREOKRET - NOVA LJUBAV stiže OVIM ZNACIMA

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, je ušla u društveni i inteligentni znak Blizanaca i tu ostaje do 02. juna kada prelazi u znak Raka

Ovaj tranzit ukazuje da dolazi do promena kada su emotivno ponašanje i očekivanja u pitanju. Venera u Blizancima je otvorena, društvena, komunikativna, zainteresovana za nova poznanstva. Takođe, ona je šarmantna, zanimljivo priča i ima potrebu za partnerom sa kojim može da ima kvalitetnu komunikaciju. Pod ovim tranzitom do novog poznanstva može doći na kraćem putu, u prevozu, saobraćaju, putem društvenim mreža... Tri znaka će biti pod posebnim uticajem tranzita Venere koja im donosi novo poznanstvo i vezu, a to su Blizanci, Vaga i Vodolija.

Venera daje Blizancima želju za komunikacijom, koji oni generalno već poseduju, ali sada Blizanci koriste reči da bi nekog zainteresovali, šarmirali, ostavili utisak. Blizanci su prilagodljivi, šarmantni, željni komunikacije i flerta, ali se neće zadržati samo na jednoj osobi. Blizanci u ovom periodu traže osobu koja će im prvenstveno odgovarati na intelektualnom nivou, a što više ljudi upoznaju imaće veće šanse da nađu odgovarajuću osobu. Iz tog razloga biće u kontaktu sa više osoba. Blizancima vernost nije jača strana, a tranzit Venere ukazuje na povoljan period za ulazak u paralelnu vezu.

Foto: Pixabay

Venera u Blizancima

Tranzit Venere u Blizancima  kod Vaga pojačava želju za socijalizacijom, omogućuje nova poznanstva, daje priliku da se veza započne. Vaga je inače šarmantna, ali uprkos bogatom društvenom životu i brojim poznanstvima neće se odmah zaleteti u novu vezu. Vagi je bitno da je partner pametan, da je prisutno međusobno razumevanje i da je druga strana mentalno stabilna. Venera daje šarm Vagi, dozu popularnosti, tako će Vaga imati više ljubavnih ponuda i biti u prilici da bira sa kojom osobom će započeti vezu. U ovom periodu Vage će pokušavati da osvoje uglavnom mlađe osobe ili one koje imaju brak ili zajednicu iza sebe. 

Za Vodolije je tekući period jedan od boljih ljubavnih perioda tokom ove godine. Venera će samo pojačati njihovu želju za komunikacijom, upoznavanjem novih ljudi, razmenom ideja. Vodolijama je jako bitno da nađu partnera koji može da ih prati i podržava u mentalnom smislu i sada je pravo vreme da nađu drugu polovinu. Vodolije su inteligentne, imaju sposobnost opservacije i dovoljan im je razgovor sa nekom osobom da bi shvatile da li im ona odgovara ili ne. Vodolije očekuju nova poznanstva od kojih će neka da se razviju u smeru prijateljstva, ali pojedina poznanstva imaju potencijal da se razviju u smeru zadovoljavajuće i stabilne veze, pišu Astrusluge.com

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija