• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Saturn i Merkur - NEĆE BITI LAKO! Ovnovi izlaze iz KRIZE, Blizanci u RASULU, a evo ko je POVLAŠĆEN u odnosu na druge ZNAKOVE ZODIJAKA

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Saturn i Merkur - NEĆE BITI LAKO! Ovnovi izlaze iz KRIZE, Blizanci u RASULU, a evo ko je POVLAŠĆEN u odnosu na druge ZNAKOVE ZODIJAKA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u janu mesecu

OVAN

Posao - Iza 10. juna Mars ulazi u Lava, što vam donosi novu pokretačku energiju. Venera ulazi u Raka 2. juna, pa ćete posao tokom meseca često "nositi kući". Moraćete da radite prekovremenao, ali nećete biti iscrpljeni kao što ste bili tokom maja. Retrogradni Merkur će vam usporiti pregovore, pa pazite šta potpisujete tokom juna meseca. Imaćete dobru saradnju sa Lavovima.

Ljubav - Venera u Raku unosi više romantike i emocija u vašem odnosu sa voljenom osobom. Partner će biti porodično nestrojen, a vi ćete želeti više da se provodite. Ukoliko ste slobodni, biće vam privlačne osobe koje su prirodne, brižne i saosećajne prema vašim problemima. Osobe vodenog znaka i podznaka će vam prijati.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Venera ulazi u Raka, pa vam poboljšava šanse za pregovore. Od Raka ćete čuti dobru poslovnu ponudu. Ono na šta treba da obratite pažnju su ulaganja, jer je Merkur retrogradan i usporava finansijske pregovore. Dobar je mesec za razgovore o boljim uslovima na poslu, ali ne i za neracionalne troškove.

Ljubav -  Mars u Lavu vam ne odgovara, pa će partner biti okupiran porodičnim problemima. Ukoliko ste u braku, nema smisla da se svađate oko dešavanja u porodici. Očekujte učestale rasprave. Zbog Venere u Raku, bićete veoma osetljivi na bilo kakve kritike i pokučajte sve to da rešite mirnim putem.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za jun

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur će nastaviti da vam pravi probleme i i junu, pa ćete biti neorganizovani i dekoncentrisani. Ulazak Marsa u Lava doneće vam novu pokretačku energiju na poslu i više mišljenje će biti na ceni. Problem će biti što usled retrogradnog Merkura ne uviđate svoje greške, pa nećete popuštati čak i kada niste u pravu. Oprezno sa donošenjem važnih odluka zbog retrogradnog Merkura!

Ljubav - Ulazak Venere u Raka donosi vam emotivniji mesec u ljubavi. Bićete saosećajni prema osobama do kojih vam je stalo, a porodična atmosfera će vam biti najvažnija. Porodica će vam biti na prvom mestu. Ukoliko ste slobodni, Ribe i Rakovi će vam biti izuzetno privlačni.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Venera i Jupiter donose vam povoljne okolnosti u junu, tako da ćete doživeti uspeh na poslu. Verovatno ćete dobiti priliku za napredovanje. Venera vam donosi lepe stvari, a Jupiter vas gura napred. Reterogradni Merkur usporava vam realizaciju planova, tako da nemojte da se začudite ako budete morali da čekate kraj juna. Mars vam donosi poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav - Venera u vašem znaku ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata. Doživaćete romantične trenutke. Iako vam ne deluje da ćete se zaljubiti u junu, Venera će vas iznenaditi. Očekujte novo poznanstvo. Bićete veoma privlačni. Venera će u vama probuditi usnula osećanja, tako da ćete ponovo imati želju da volite i da se provodite.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Pripremite se za ulazak Marsa u vaš znak, a to govori da će jun biti dinamičan. Retrogradan Merkur nepovoljno deluje na vaše finansije, pa će vam isplate novca kasniti i moguće su komplikacije. Ne treba da pozajmljujete novac, niti da ulažete u nešto. Na poslu ćete imati podršku iz zatvorenih vrata i to od Riba i Rakova.

Ljubav - U fazi ste kada sve intenzivno proživljavate i to će vas lomiti iznutra. Intenzivno ćete maštati o susretu sa jednom osobom koja ili nije slobodna ili ne želi javno da se eksponira. Skloni ste tajnim simpatijama. Čuvajte se pogrešnih saveta od strane prijatelja.

Zdravlje - Osetljivo.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur će vam napravii haos na poslu, pa se pripremite za kvarenje planova bilo kakvih u vezi sa poslovnom situacijom. Imate velike planove koji neće biti realizovani veći deo juna. Strpite se od donošenja pogrešnih odluka u junu mesecu. Promena posla bi sada bila velika greška.

Ljubav - Kako ste vi konfuzni, partneru je teško da razume kroz kakav period prolazite, pa je nerazumevanje veće. Kriza će biti izražena sredinom meseca, naročito zbog retrogradnog Merkura koji vam neće poremetiti samo poslovne, nego i privatne planove.

Zdravlje - Lošije.

 

VAGA

Posao - Venera ulazi u Raka što povećava vaše ambicije na radnom mestu. Jedno je sigurno, spremni ste za napredak u karijeri. Sada je vreme da pokažete sve svoje potencijale na radnom mestu i moguće je da ćete dobiti neku rukovodeću poziciju. Zbog Venere u desetom polju imaćete dobru saradnju sa Rakovima. Lavovi takođe mogu da vam budu podrška. Retrogradni Merkur pokvariće vam planove za putovanja.

Ljubav - Iako vam je posao na prvom mestu, jedna osoba koja vam se predstavlja kao prijatelj gaji emocije prema vama. Flertovaćete i na radnom mestu, ali ćete uvideti da je prijateljska osnova dobra za romansu. Prijaće vam vatreni znaci, odnosno osobe koje su direktne i konkretne.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Venera u Raku i Jupiter u Ribama donosi vam pozitivan splet okolnosti, pa ćete dobiti ponudu koju ne možete da odbijete. Na poslu ćete biti zadovoljni razvojem situacije, ali nemojte da se iznenadite ako vam novac bude kasnio. Zbog Marsa u Lavu oštro ćete braniti sve greške na poslu, pa često imati i probleme sa autoritetom. Bespotrabne rasprave mogu da budu iscrpljujuće. Postavljaćete se kao neko ko se u sve razume, čak i kada to ne bude bila istina.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam romantiku u junu, tako da ćete biti otvoreniji ali i ujedno zabrinuti previše zbog posla. Kao da ćete biti rastrzani na dve strane. Prijaju vam vodeni znaci, dok će vam se Lavovi dopadati, ali biti nerazumljivi i umišljeni. Prepustite se emocijama i nemojte da brinete toliko za posao. Ukoliko imate partnera, zajedničko putovanja će biti pravo rešenje u ovom periodu.

Zdravlje - Umor.

 

STRELAC

Posao - Zbog ulaska Venere u Raka bićete veoma osetljivi na dešavanja na poslu. Jednostavno ni sami nećete razumeti zašto vas toliko pogađaju dešavanja na radnom mestu. Odličan je mesec za finansije, ali ne i za sklapanje poslovnog partnerstva. Ukoliko sarađujete sa Devicom ili Blizancima jun će biti otežan.

Ljubav - Povratak stare ljubavi vam neće baš prijati, pa ćete pokušati da se distancirate u odnosu na to. Imaćete više susreta iz prošlosti nego što želite. Moguće je pomirenje sa starim partnerom, ali ukoliko to učinite, možete lako da se pokajete do kraja juna.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao – Retrogradni Saturn u Vodoliji vraća vas u prošlost, pa ćete morati da se usočite sa nekim stvarima koje niste rešili. To se odnosi i na novac. Retrogradan Merkur u šestom polju praviće vam haos na poslu, pa ćete pogrešno razumeti saradnike, a i oni vas. Nije dobra period za početak nečeg novog jer započinjete u periodu kada morate da se suočite sa prošlim greškama. Sačekajte kraj juna za bitne odluke. Venera u Raku donosi vam veću pažnju javnosti za sve što radite i govorite.

Ljubav – Venera ulazi u Raka, pa će vam prijati osobe koje su romantične, emotivne i posvećene. To će biti zapravo neko ko je drugačijeg temperamenta nego vi. Vi ste fokusirani na posao i na novac, a taj neko će misliti samo na ljubva i porodicu. Takva promena će vam prijati. Nemojte da se vraćate mnogo na prošle odnose koje ste imali, nego probajte da gledate napred.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Saturn je retrogradan, pa funkcioniše po sistemu nagrade i kazne, pa sve što ste radili se vrednuje i sledi odgovarajuća nagrada za to. Treba da vodite računa da se ne okrećete mnogo prošlosti, jer ćete određene greške morati da priznate sebi. Venera u Raku donosi vam poboljšanje atmosfere na radnom mestu, pa ćete biti kreativniji, ali i imati borbu sa samim sobom da li ste nešto mogli da promenite. Vi prolazite kroz ciklus promena i to je normalna stvar.

Ljubav – Javiće vam se stara ljubav, pa ćete shvatiti da mnoge osobe iz prošlosti niste preboleli. Međutim povratak na staro bi bila greška u ovom periodu. Potrudite se da radite što više toga novog i da se fokusirate na ljude koje poznajete sada. Blizanci i Rakovi će vam biti privlačni. Imaćete poznanstvo preko posla, tako da će vam na poslu postati svakako uzbuljivije.

Zdravlje – Slabije.

 

RIBE

PosaoJupiter u Ribama vas čuva od negativnih stvari i treba da iskoristite to što ste povlašćeni u odnosu na druge znakove zodijaka. Mars ulazi u Lava pa treba da se spremite za dinamičan mesec na radnom mestu. Imaćete posla preko glave, a zarad toga zapostaviti zdrave navike. Bićete okruženi ljudima koji imaju inicijativu, a Lavovi će vam biti saradnici. Imali ste ideju da pokrenete samostalni biznis, međutim, to u ovom periodu nije moguće. Odnosno, retrogradni Merkur koči realizaciju svega toga.

Ljubav – Retrogradni Merkur donosi vam suočavanje sa partnerom iz prošlosti. I ne samo to, nego i neke situacije koje nisu bile rešene, sada će ugledati svetlost dana, pa ćete iznova prolaziti kroz stvari koje ste ostavili iza sebe. Probajte da budere okrenuti ka budućnosti jer nije dobar trenutak za povratak na staru ljubav. Imaćete novo poznanstvo sa jednim Rakom na mestu javnog tipa.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija