• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

12.06.2021

18:12

ŽENE ROĐENE U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJE SUPRUGE! Vrlo su odane i brižne!

Horoskop

ŽENE ROĐENE U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJE SUPRUGE! Vrlo su odane i brižne!

Podeli vest

Na početku veze ili braka uvek se ponašamo najbolje što možemo. Treba dosta vremena da nekoga zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, s vremenom može postati najgora osobina koju partner može imati

A ono što zaista uništava brak je sukob ličnosti…

1. Rak
Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole biti u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekoga ko je posvećen zajednici i ko vam nikad neće lagati. Ima sličnu osobnost kao i vuk: ostaje s jednim partnerom ceo život. Njene namere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe 
Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele biti sigurne da ste vi srećni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često menjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmerne lepote i razumevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

Foto: pexels.com

 

3. Vaga 
Ovo je znak Zodijaka u kojem su rođeni najlepši ljudi. A to vredi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono što želi dobiva ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole seks i romantiku i spremne su da eksperimentišu.

4. Bik
Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi u stvari mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene rođene u znaku Bik vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim telom. Ova žena je čvrsta i odana. ali i  neverovatna majka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija