• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

17.06.2021

15:50

NAJVEĆI LENJIVCI! Ovi horoskopski znaci ne vole da rade i OBOŽAVAJU izležavanje!

Horoskop

NAJVEĆI LENJIVCI! Ovi horoskopski znaci ne vole da rade i OBOŽAVAJU izležavanje!

Podeli vest

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima. Astrolozi kažu da to ima veze sa našim horoskopskim znakom

Prema istraživanjima, ova tri znaka su najveći lenjivci.

Lav

Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspeha. Lenjost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Foto: Shutterstock

Lavovima često nedostaje motivacija da se pokrenu

Rak

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najlenje horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da menjaju svet, nisu baš skloni stvarno da prionu na posao kako bi to postigli. Tome verovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strelac

Strlčevima je u životu najvažnija sloboda pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije retkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da ih izvrše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!
Politika

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi očigledno samo hoće sukobe, jer ih ne interesuju sporazumi, zbog čega ni reč nisu rekli o obavezama Prištine koje i dalje nisu ispunjene kao uslov za otvaranje mosta i da o tome ćute "kao zaliveni".

14.08.2024

13:37

Vesić podelio sjajne vesti: Radovi na Moravskom koridoru po planu, do kraja godine Trstenik i Vrnjačka banja na mreži auto-puteva! (FOTO)
Društvo

Vesić podelio sjajne vesti: Radovi na Moravskom koridoru po planu, do kraja godine Trstenik i Vrnjačka banja na mreži auto-puteva! (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na izgradnji Moravskog koridora, na deonici od petlje Koševi do sela Medveđa kod Kruševca, gde se uverio da radovi teku po planu, te da će do kraja godine biti završena deonica od Kruševca do Vrnjačke banje, kada će i Banja i Trstenik biti priključeni na mrežu auto-puteva.

14.08.2024

12:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14