Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 1. JUL: Blizanci izlaze više nego obično i uživaju u životu i ljubavi, A OVAJ ZNAK će biti vrlo uspešan u poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 1. JUL: Blizanci izlaze više nego obično i uživaju u životu i ljubavi, A OVAJ ZNAK će biti vrlo uspešan u poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Pre svega moguć fizički kontakt sa nekim, ali ne obavezno s osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete raznih problema u poslovanju. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti tajnu vezu ili ćete skrivati svoja osećanja. POSAO: Neprijatne promene i nazadovanje u sferi posla. ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom.

BLIZANCI

LJUBAV: Izlazite više nego obično i uživate u životu i ljubavi. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, što će posebno obradovati privatnike. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

RAK

LJUBAV: Možete naći ljubav na društvenim mrežama ili uz pomoć prijatelja i poznanika. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi sa administracijom ili transportom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Pixabay

Rakove očekuju bolovi u stomaku

LAV

LJUBAV: Bićete raspoloženi da obradujete one koje volite. Vodite računa da ne budete previše agresivni. POSAO: Prijalo bi vam više samostalnosti u odlučivanju. ZDRAVLJE: Infekcija.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekog ko je idealna osoba za vas, baš onakva o kakvoj ste maštali. POSAO: Ovo je vreme kada možete napredovati i napraviti promenu nabolje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete svoja osećanja i naklonost. Osoba koja vam se dopada neće moći da vam odoli. POSAO: Bićete popularni i uspešni čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete okruženi osobama sa kojima ćete osetiti povezanost na mentalnom nivou, ali ne i fizičku privlačnost. POSAO: Mnogo energije ćete uložiti u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko vam je nadređen ili neko koga ste upoznali preko posla. POSAO: Moguće je da dobijete posao koji podrazumeva kreativan rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Prijaće vam pozitivne okolnosti koje vam donosi partnerstvo. Moguće romantično putovanje. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom ili u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Tenzija u odnosu. Nećete imati sreće u ovoj sferi i najbolje je da danas ništa ne pokušavate ili očekujete. POSAO: Problemi sa podređenima i sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Imate dobar ljubavni život, pun prijatnih poznanstava i novih prilika. POSAO: Sreća u poslovima vezanim za kreativnost i umetnost, pogotovo ako radite u partnerstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija