• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

16.07.2021

10:03

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI VAN KONTROLE! Mars i Pluton donose HAOS - stižu velike PROMENE do 18. JULA

Horoskop

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI VAN KONTROLE! Mars i Pluton donose HAOS - stižu velike PROMENE do 18. JULA

Podeli vest

Mars i Pluton će doneti pravu astrološku buru u periodu od 14. do 18. jula i zbog toga će tri horoskopska znaka biti potpuno van kontrole

Horoskop predviđa da će u periodu od 14. do 18. jula Mars i Pluton će biti u inkonjukciji i stvoriće pravu astrološku buru za tri znaka zodijaka, koji će se osećati kao da su van kotrole tokom ovih dana.

Osetićemo retku astrološku pojavu - Mars će biti u inkonjukciji sa Plutonom, a tri horoskopska znaka će najviše biti pogođena ovim dešavanjem. Naime, planeta rata, Mars je u inkonjukciji (konfuziji i haosu) sa Plutonom koji prezentuje smrt, tamu i izvor novih početaka. Možda osećate da ste moćan znak u horoskopu, ali ovo ipak nisu vaši dani.

Naredni dani će delovati kao ponovno rođenje, ali na bolan način!

Ova tri znaka horoskopa će se osećati kao da su van kontrole i najviše će ih pogoditi inkonjukcija Marsa i Plutona:

Foto: Pixabay

Promene zbog Marsa i Plutona

1. Ovan (21. marta - 19. aprila)

Ako postoji jedna stvar prema kojoj nemate tolerancije, to su nejaki ljudi koji bacaju stvari kad se naljute. Ono što će vam se dešavati tokom ovog tranzita je da ćete početi da primećujete sve što mrzite kod svih u svom životu - a onda ćete da ih izazovete. Ako mogu po svom, onda im to možete oduzeti i naterati ih da žale što su ikada išta želeli. Sigurno ćete se ove nedelje progurati u život svih, bili pozvani ili ne. Jednostavno nećete biti zadovoljni dok svi oko vas ne budu jadni kao i vi. Budući da je vaša vladajuća planeta Mars, vi ste presrećni kada preuzimate ulogu dominantnog ratnog gospodara. Stvar je u tome što samo tražite borbu i zauzećete se za bilo koga. Za ovu vrstu agresije ne postoji razlog, osim uticaja Marsove nekonjukcije sa Plutonom.

2. Lav (23. jula - 22. avgusta)

Izgleda da poslednjih par dana provodite u znaku Raku tako što ste "kraljevska napast". Pa, niste vi krivi, nego Mars koji nije povezan sa Plutonom, a koji će se završiti pre nego što sezona Lava preuzme vlast. Ovaj tranzit će vas saplesti na svakom koraku. Sve će vam ići teško tokom ovog tranzita. Ono što će se dogoditi je da nećete biti u stanju da išta normalno da tražite, želećete da zahtevate i da stavite do znanja da imate kontrolu nad situacijom! Bićete zli i nervozni, a svoje prijatelje ćete pretvoriti u žrtve.

3. Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Niko nema tako izražen takmičarski duh kao Strelčevi, a tokom trajanja inkonjukcije Marsa i Plutona, vaša takmičarska strana će biti hiperdominantna. Neće se kod vas toliko pojačati potreba za pobedom, već ćete želite da budete najbolji i prepoznati. Spremate se da postanete bog - vaš ego će narasti kao sam Univerzum, a znate šta kažu o egu? Što veći poraste, lakše je da pukne poput balona. Mars vam daje energiju da potkrepite svoje lude naučne planove za svetsku dominaciju, dok vas Pluton zapravo tera da mislite da ste zaista taj Mračni gospodar svoje mašte. Drugim rečima, vaša mašta - koja je bogata i intenzivna - glavni je temelj vašeg egomanijaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija