• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tportal.hr

20.07.2021

09:25

VENERA ULAZI U DEVICU! 21. jula se MENJA SVE - moćan ASTRO PERIOD koji donosi PROMENE OVIM ZNACIMA

Horoskop

VENERA ULAZI U DEVICU! 21. jula se MENJA SVE - moćan ASTRO PERIOD koji donosi PROMENE OVIM ZNACIMA

Podeli vest

Venera, planet ljubavi, lepote i uživanja, 21. jula ulazi u znak Device, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dve planete, emocije će biti neobuzdane

Dok se Venera bude šetala kroz znak Device, zaljubljeni će postati pažljiviji prema partneru, više će ugađati i biće požrtvovaniji.

Kojem god znaku da pripadate, saosećajnost, odanost i briga biće ključne reči ovog astro perioda. Pokazivaćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati im.

Pokušavaćete da sve držite pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi moglo da utiče na vas i da vam poremeti svakodnevne navike, a naročito će uticati na Blizance, Strelčeve i Ribe. Ova tri znaka nailaziće na sitne prepreke, naročito na polju ljubavi. Tranzit venere kroz znak Device neće biti najpovoljniji za njih, ali dobra vest je da se nakon ovog astro perioda za njih situacija popravlja.

Foto: Pixabay

Venera u Devici

S druge strane, zemljani znakovi Bik, Jarac i Devica, ali i Rak i Škorpija, osećaće nalet pozitivne energije i lepih dešavanja. Zvezde će im biti naklonjenije nego inače, a astrolozi savetuju da dobro iskoristite ovaj period i počnete da ostvarujete sve ono o čemu ste dugo maštali. Sad je pravo vreme za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija