• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 21. JUL: Ovnovi prolaze kroz uzbudljiv period, a OVAJ ZNAK očekuju promene u oblasti karijere!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 21. JUL: Ovnovi prolaze kroz uzbudljiv period, a OVAJ ZNAK očekuju promene u oblasti karijere!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Prolazite kroz uzbudljiv period u kome ćete već nešto doživeti, a biće pozitivno. POSAO: Moguće je da previše trošite, iako trenutno imate sreće sa novcem. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

BIK

LJUBAV: Možete privući pažnju nekoga s kim radite, a moguć je i fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Rad sa grupama ljudi, kao deo tima. ZDRAVLJE: Temperatura.

BLIZANCI

LJUBAV: Čeznete za nečim uzbudljivim ili egzotičnim, a svakako ćete privući više zanimljivih osoba. POSAO: Radićete mnogo i vaš elan će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Upala grla.

Foto: Pixabay

Blizanci će raditi mnogo

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni, zbog čega će vam iskliznuti prilike koje će se ukazati. POSAO: Promene u oblasti karijere i dobit od bavljenja privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Prolepšaćete se, što će vas učiniti zaista neodoljivim za svakog na koga "bacite oko". POSAO: Lako dolazite do novca, kredita ili sponzorstva. Naplatićete dugovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Da biste dobili ljubav, morate da je pružite, morate se otvoriti za ljubav i pokazati je. POSAO: Možete naići na probleme pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

VAGA

LJUBAV: Razmena poruka ili komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napredovati ili doživeti neku vrstu priznanja za svoj rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo nije povoljan dan za započinjanje duže veze ili zajedničkog života sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh u bavljenju porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moguć flert sa nekom osobom koja je dosta mlađa, što nije neuobičajeno za vas. POSAO: Moguće neslaganje sa nadređenima ili problemi u firmi. ZDRAVLJE: Skok šećera u krvi.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Mnogo ste otvoreniji i optimističniji ovih dana, što ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Prilika za intelektualni rad. Moguće je i unapređenje na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika, ali nećete ih iskoristiti. Neraspoloženi ste i to vam kvari šanse u ljubavnom životu. POSAO: Finansijski uspeh i profit bilo čime da se bavite. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE

LJUBAV: Ljubav na daljinu i sa nekim ko živi u inostranstvu ili je stranog porekla. POSAO: Očekujte pozitivne promene, pogotovo ako radite za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija