• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 27. JUL: BIKOVE očekuje nestabilnost u vezi, BLIZANCE uspeh na poslu, a OVAJ znak će imati problem sa povišenim PRITISKOM!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 27. JUL: BIKOVE očekuje nestabilnost u vezi, BLIZANCE uspeh na poslu, a OVAJ znak će imati problem sa povišenim PRITISKOM!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Bićete avanturistički raspoloženi, privlačiće vas daljine i sve što je egzotično u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Situacija je nestabilna i to će sigurno narušiti harmoniju i srušiti vaša očekivanja. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se bavite kreativnim radom ili radite u industriji zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Ljubav će vam biti beg iz realnosti, ali ćete shvatiti da ljubav zahteva vaš trud ako želite da budete zaista srećni. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Možete dobiti izjave naklonosti od nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Samouverenost vam donosi poštovanje, čak i ako nije sasvim zasluženo. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o zdravlju.

Foto: Pixabay

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo izuzetno povoljan period. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, zbog čega ćete biti povučeniji. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje imate zbog loše saradnje sa drugima. ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

ŠKORPION
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini. Prilika za ljubav će se sama pojaviti. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

STRELAC
LJUBAV: Očekuje vas period iskušenja, jer ćete biti nesposobni da se fokusirate na samo jednu osobu. POSAO: Naići ćete na neke sjajne ljude koji će vam olakšati rad. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

JARAC
LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je sličnog temperamenta. POSAO: Ako već niste to uradili, onda obavezno zatražite unapređenje ili bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti ili će partner pokazati stranu ličnosti koja vam se neće dopasti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za ljubav, a ovo je odličan period za započinjanje veze. POSAO: Biće vam teško da ostvarite ono što ste zamislili. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija