• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

28.07.2021

09:11

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST! Strelčevi imaju SIMPATIJU na poslu, Lavovima TAJNA KOMUNIKACIJA, a evo ko će ući u NOVU VEZU

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST! Strelčevi imaju SIMPATIJU na poslu, Lavovima TAJNA KOMUNIKACIJA, a evo ko će ući u NOVU VEZU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u ljubavi u mesecu avgustu...

OVAN

Slobodne Ovnove očekuju problemi u vezi. Druga polovina je nezadovoljna duzi vremenski period i lagano dolazi do tačke pucanja. Druga strana će prikunuti vezu, a Ovnovi neće moći išta da urade po tom pitanju. Kod slobodnih Ovnova situacija je drugačija. Tokom prve dve dekade avgusta neće biti nikakvih dešavanja, ali im zato krajem meseca sleduje novo poznanstvo i mogućnost ulaska u novu vezu.

BIK

Bikove u vezi očekuju problemi na polju komunikacije sa drugom polovinom. Bikovi će početkom meseca biti nervozni, skloni svađama, inaćenju. Ovaj negativan period neće drugo trajati i situacije će se promeniti. Slobodne Bikove očekuje novo poznanstvo koja će probuditi u njima želju za vezom, a Bikovi u vezi biće smireniji i pokušati da probleme reše razgovorom. Uprkos teškoćama, partner i dalje želi vezu, pišu Astrosuluge.com

BLIZANCI

Pred Blizancima je odličan period za ljubav. Biće prilično raspoloženi za izlaske, druženje, flert, tako da će imati priliku da upoznaju osobu koja će im se jako dopasti i sa kojom će poželeti da uđu u vezu. Druga strana je prikazana kao racionalna osoba tako da će prvo dobro da razmisli pre nego što se odluči za vezu. Partner Blizanaca u vezi ima želju za kućnim druženjem, dok Blizanci imaju želju da izlaze što više.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK

Početak meseca je odično prikazan za Rakove u vezi. Povoljan period neće dugo trajati tako da će veza ući u fazu stagnacije i nezadovoljstva. Partner Rakova imaće utisak da je Rak hladan i nezainteresovan što će ga povrediti. Slobodni Rakovi su fokusirani na prošlost i ne uspevaju da prestanu da misle o prethodnom partneru. Ukoliko se trgnu preko prijatelja mogu upoznati zanimljivu osobu za vezu.

LAV

Lavovi nisu u potpunosti zadovoljni vezom i to duži vremenski period. Tako će biti i tokom avgusta. Imaju utisak da je partner fokusiran na njihov novac i to im smeta. Oni čak razmišljaju na temu braka, ali donose zaključak da druga strana ne zadovoljava njihove visoke kriterijume. Slobodne Lavove očekuje neka tajna komunikacija ili na daljinu koja nema neki veći potencijal, tako da im se status tokom avgusta ne menja.

DEVICA

Device su standardno teške sebi, a kamoli drugima. Izgubljene su u prošlosti i nikako ne uspevaju da se vrate u sadašnjost. Ukoliko su slobodni  pokušaće da obnove neku staru vezu. Device u vezi nisu sigurne kakva je budućnost veze. Nezadovoljne su, ali nespremne za promene. Lakše im je da ostanu u vezi koja im ne odgovara u potpunosti nego da stave tačku na vezu i krenu sami u nepoznato.

Foto: Shutterstock

VAGA

Početkom avgusta slobodne Vage će razmišljati o nekoj tajnoj vezi ili vezi na daljinu, ali neće biti sigurne da li treba da se upuste u ovaj odnos. Vage donose zaključak da takva veza nije za njih, postaju društvene i dobijaju priliku da obnove neku staru vezu ili da uđu u vezu sa starijim partnerom ili nekim koga znaju duži vremenski period. Vage u vezi imaju suprotstavljenja osećanja prema partneru, ali ne prekidaju vezu.

ŠKORPIJA

Škropije su u fazi sanjarenja tako da maštaju na temu idealnog partnera i veze ili ako su već u vezi imaju idealizovanu predstavu partnera. Zauzete Škoprije očekuju problemi sa partnerom krajem meseca. Dok Škorpije izgledaju kao da su izgubile vezu sa stvarnošću partner je dosta racionalan i pokušava da otvori oči partneru i suoči ga sa problemima u odnosu. Škorpije nisu spremne da prihvate realnost.

STRELAC

Slobodni Strelci simpatiju mogu da sretnu preko posla. Druga strana će procenjivati situaciju, šta može da ugrozi vezu, a koje su pogodnosti iste. Srećom to premišljanje neće dugo trajati pa će se otvoriti ka novoj vezi. Strelac će pokazati interesovanje, ali u tajnosti zbog kolega. Strelci u vezi biće posvećeni mnogo više izgradnji karijere nego drugoj polovini, ali će partnerka imati razumevanje za takav stav Strelca.

Foto: Shutterstock

JARAC

Ukoliko su  Jarčevi slobodni njihova simpatija je vezana za inostranstvo. Iz tog razloga Jarčevi procenjuju kakve su šanse da veza uspe i da li će daljina negativno da utice na odnos. U jednom kratkom periodu imaće optimističan stav, ali ih ponašanje druge strane može pokolebati. Ukoliko su u vezi ona se normalno razvija tako da će Jarčevi gledati da što više vremena provedu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Početkom meseca Vodolije čeka blokada tako da neće biti raspoložene za komunikaciju i druženje. Sredinom meseca situacija se menja i njih će kontaktirati osoba iz prošlosti ili iz inostranstva. Slobodne Vodolije će dobiti priliku da obnove vezu. Ukoliko su u vezi ona će proći kroz krizan period. Vodolije neće biti raspoložene za viđanje što partner neće najbolje prihvatiti i može doći do sukoba.

RIBE

Ribe su ili zaljubljene ili gaje romantična očekivanja. Ukoliko su u vezi ne primećuju da druga strana nije zadovoljna vezom. One su svesne svojih osećanja i uživaju u njima. Slobodne Ribe imaju tajnu simpatiju, ali nisu spremne za otvoreno pokazu svoje emocije. Druga strana je ili zauzeta ili daleko što u Ribama budi osećaj nesigurnosti. Ribe su pasivne što onemogućava razvoj željenog emotivnog odnosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija