• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

06.08.2021

13:56

OBOŽAVAJU ŠOPING! Ova 4 horoskopska znaka najviše vole kupovinu!

Horoskop

OBOŽAVAJU ŠOPING! Ova 4 horoskopska znaka najviše vole kupovinu!

Podeli vest

Žene vole lepe stvari, zato ne žale da potroše novac i vreme kako bi bile zadovoljne i srećne. Pripadnice pojedinih horoskopskih znakova su više od drugih naklonjene dugom i iscrpljujućem šopingu

Bik – Ništa ne vole više od kupovine

Da treba odabrati samo jedan znak koji je najviše obuzet kupovinom, to bi onda sigurno bio Bik. Njegov osnovni element je zemlja ,mesto odakle dolazi zlato, a njihova vladajuća planeta je Venera koja predstavlja luksuz. Posedovati lepe i skupe stvari veoma je važno za ovaj znak. Ipak, bez obzira na ljubav prema trošenju, ovo je horoskopski znak koji zna i kako se može uštedeti novac.

Lav – Voli sjajne i luksuzne nove stvari

Lava uvek možemo lako uočiti prema zanimljivom i sjajnom stilu. Bez obzira na to šta radi, Lav blista poput svetlucavog dijamanta. Ovaj horoskopski znak želi proizvode koje ljudi odmah primete i poštuju, bilo da se radi o novoj odeći, novom automobilu ili buketu cveća. Kod ovog znaka nema štednje, on uvek žele da ima najluksuzniji proizvod na tržištu.

Foto: pexels.com

Lavovi uopšte ne štede

Vaga – Žudi za elegantnim i modernim

Čim se probude pripadnice ovog znaka žele da izgledaju uredno, elegantno i moderno. To je zato što njima vlada Venera, planeta lepote, a to voli lepotu, voli i da ide u kupovinu. Vage vole da budu okružene stvarima koje ih nadahnjuju. Takođe žele da njihova odeća bude očaravajuća, a ormari uvek puni kvalitetnih i modernih komada garderobe.

Škorpije – Kupovina ih najviše opušta

Iako se na prvi pogled ne bi reklo da tajanstvene Škorpije uživaju u kupovini, ponekad zaboravimo da govorimo o jednom od najupornijih horoskopskih znakova. Ako je Škorpija raspoložena za kupovinu, nije joj važno je li nešto skupo ili jeftino. Pripadnica ovog znaka uvek kupuje sada, a kasnije razmišlja. Škorpijom vlada Mars, planeta akcije, što ih čini impulsivnim kupcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija