• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prva.rs/informer.rs

07.10.2021

19:15

SAZNAJTE KOJE ZANIMANJE ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU! Ovnovi su odlični policajci, a DEVICE...

Pixabay

Horoskop

SAZNAJTE KOJE ZANIMANJE ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU! Ovnovi su odlični policajci, a DEVICE...

Podeli vest

Horoskop otkriva koje je zanimanje najbolje za vas

1. Ovan

Aktivna karijera

Ako ste rođeni u ovom znaku, to znači vam je potreban živahan i zabavan posao. Za vas nikako nisu dosadni, monotoni i rutinski poslovi. Uzbuđuju vas usponi i padovi te nepredvidljivost.

Idealan posao: vojnik, sportista, vatrogasac, policajac, direktor firme, penjač

2. Bik

Poslovi povezani s boravkom na otvorenom

Vaš radni moto je - polako, ali sigurno. Potrebna vam je finansijska sigurnost da biste se osećali stabilno, pa za vas preuzimanje rizika ne dolazi u obzir.

Idealan posao: baštovan, veterinar, čuvar lovišta, agent za nekretnine, kuvar

Foto: Pixabay

Posao veterinara je idealan za osobe u znaku bika


3. Blizanci

Nešto intelektualno

Blizanci znaju da budu tvrdoglavi i uglavnom žele da se zabavljaju, a opet vole da im je um aktivan pa su za vas idealni poslovi koji objedinjuju i jedno i drugo. Pazite da se ne 'razvučete' previše na sve strane i zapamtite da je komunikacija važna u svemu pa tako i u poslu.

Idealan posao: novinar, autor, prodavac, advokat, glumac, komičar

4. Rak

Nešto pomalo umetnički

Vi ste po prirodi pomalo oprezni i neodlučni, možda čak i malo preplašeni. Jedan ste od najosetljivijih horoskopskih znakova i mogli biste doći do izražaja u karijeri vezanoj za odnose s javnošću. Takođe, odgovarao bi vam i posao vezan za umetnost.

Idealan posao: računovođa, hotelski radnik, kuvar, trgovac starinama

5. Lav

Karijera koja je u centru pažnje

Potrebno vam je društveno priznanje kako biste se osećali cenjeno. Vi žudite za odgovornostima i osećajem moći, i prirodno ste nadareni za izdavanje naređenja. Ono na što ste alergični je to kad neko ne priznaje vaš trud ili kad morate da budete u senci - vi želite baš uvek da budete u centru pažnje.

Idealan posao: direktor kompanije, umetnik, slavna osoba, ambasador, posao vezan za luksuznu robu.

6. Devica

Pomaganje drugima

Device su metodične, vrlo organizovane i ozbiljne. Vi ne volite preterano da rizikujete na poslu. Koristan ste pojedinac, ali znate da sumnjate u svoje sposobnosti ili čak da imate manjak samopouzdanja. Perfekcionista ste u svemu, a to kolegama na poslu može da smeta.

Idealan posao: matematičar, naučnik, računovođa, advokat, doktor, profesor

Foto: Pixabay

7. Vaga

Raznolika karijera

Vi svoj šarm, ljubaznost i diplomatičnost treba dobro da iskoristite za uspeh u profesionalnom svetu. Vrlo ste pristojni, a novac vam je jako veliki motivator. Takođe, morate da se osećate dobro u radnom okruženju, što vam je jako važno. Osećaj za pravdu može da utiče na vaš poslovni život, a mogli biste da se istaknute i na poslovima koji su usko vezani za umetnost, piše 24.sata.hr.

Idealan posao: Frizer, stjuardesa, novinar, model, dizajner, zabavljač

8. Škorpije

Poslovi koji donose moć

Želite da budete moćni, volite da rešavate probleme i posedujete snažno izraženu seksualnost. Harizmatični ste, skloni transformacijama, i finansijskim sektorima. Mars bi vas, takođe, mogao da usmeri prema vojnoj karijeri, jer volite da naređujete, ali ne volite da primate naredbe od drugih.

Idealan posao: političar, privatni detektiv, policajac, hirurg, seksualni savetnik

9. Strelac

Međunarodna karijera

Sigurni ste u sebe i vrlo ambiciozni kad je karijera u pitanju. Moguće je da ste na neki način povezani s inostranstvom ili živite previše tiho za svoje godine. Takođe, skloni ste da podučavate druge ili prikupljate informacije, to vas ispunjava.

Idealan posao: turistički vodič, prevodilac, zabavljač, fotograf

Foto: Pixabay

 


10. Jarac

Tradicionalna karijera

Po prirodi ste ambiciozni, ali nedostaje vam strpljenja. No ne brinite, strpljenje je vrlina koja često dolazi kasnije u životu. Istrajni ste, marljivi i ne bojite se da zaprljate ruke kako biste mogli da dovršite neki zadatak.

Idealan posao: Istraživač, upravnik, bankar, profesor

11. Vodolija

Bilo šta što donosi slobodu

Vama je potreban osećaj slobode, volite da se upuštate u avanture, imati različite projekte, a izazovni zadaci su vam najdraži. Kako ste idealistička i kreativna duša, vi teško podnosite obaveze.

Idealan posao: IT stručnjak, naučnik, pilot

12. Ribe

Sve što uključuje vodu

Vi ste osoba vrlo otvorenog uma. Niste materijalista, skloni ste sanjarenju i najprijatnije vam je u umetničkim sektorima ili poslovima vezanima za vodu.

Idealan posao: Mornar, ribar, ronilac, pesnik, pisac


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija