• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

13.10.2021

10:16

POČEO JE MOĆAN ASTRO PERIOD ZA PARE I LJUBAV! Sada se želje OSTVARUJU, a evo u šta je dobro ULAGATI NOVAC

Horoskop

POČEO JE MOĆAN ASTRO PERIOD ZA PARE I LJUBAV! Sada se želje OSTVARUJU, a evo u šta je dobro ULAGATI NOVAC

Podeli vest

Astrolozi nagoveštavaju da je aspekat između Venere i Saturna odličan period da privučete ljubav i novac u svoj život

Mnogi koji su usamljeni čeznuće za ljubavlju, maštaće o njoj, želeće je, ali to mora biti prava iskrena i čista ljubav. Nove veze su moguće, ali neće to biti avanture za jednu noć, već početak ozbiljne romanse koja može doneti nešto čarobno i prelepo. Ovaj aspekt je često vezan za parove kod kojih postoji razlika u godinama, pa je moguće da će vam neko starijili ili mlađi privući pažnju.

Oni koji su u vezi tražiće sigurnost sa postojećim partnerom . Zahtevaćete veću posvećenost u odnosu, ali nežnost i romantika postaju uzajamne. Pred parovima koji su nedavno imali konflikte, sada su srećni dani zadovoljstva. Napokon se bura stišala i sada uživajte u darovima planeta.

Foto: Pixabay

Dobar aspekat Venere i Saturna

Ovaj aspekt nije samo povoljan za ljubav jer donosi i snagu razuma i dobru energiju na profesionalnom planu. Uspećete da rešite nedavne teškoće, a saradnja sa timom i kolegama nikada nije bolja. Svako peuzima odgovornost za svoje postupke, a to je ključno kako bi se rešili svi nesporazumi, piše Sensa

Astrolozi ističu da je za vreme ovog tranzita dobro ulagati, posebno u nekretnine. Ovo je dobar aspekt za pokretanje novog posla ili izradu plana štednje. Sve što danas započnete može vam ići od ruke. Vaši kreativni talenti mogu doneti veliku korist, posebno u zadacima koji zahtevaju organizaciju.

Ako želite uspeh na finansijskom planu, onda je važno da se rešite dugova ili napravite plan kako to učiniti. Kako biste maksimalno iskoristili ovu magičnu energiju sekstila Venere i Saturna, važno je da slušate unutrašnji glas i verujete u tok koji vam pokazuje intuicija. Ponekad je ono što osećamo iznutra važnije od spoljašnjosti. Pratite znakove!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija