• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Mars u Škorpiji - isplivavaju MRAČNE TAJNE! Ovnovima neko radi iza leđa, Jarčevi se ZALJUBLJUJU, a evo koga očekuje VEĆA ZARADA

Pixabay

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Mars u Škorpiji - isplivavaju MRAČNE TAJNE! Ovnovima neko radi iza leđa, Jarčevi se ZALJUBLJUJU, a evo koga očekuje VEĆA ZARADA

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u novembru mesecu...

OVAN

Posao - Ulazak Merkura u Škorpiju ukazuje da ćete na poslu verovatno biti upleteni u aferu koja vam ne odgovara. Čuvajte se tajni i ljudi koji vam rade iza leđa. Mars i Merkur u Škorpiji pojačavaju intrige, pa ćete se naći u situaciji da saznate nešto što se krilo od vas. Biće rasprava oko finansija. Dobar period za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav - Ulazak Venere u Jarca donosi vam više proračunatosti u odnosu sa partnerom. To podrazume da će voljena osoba pratiti svaki vaš potez i računati koliko koristi ima od vas. Ljubav je pomešana sa racionalnim stavovima, zbog čega će vam često nedostajati strast i avantura.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Mars, Sunce i Merkur će vam doneti muke u novembru jer ćete imati utisak da ste često krivi i za stvari za koje niste. Imaćete sukobe sa autoritetom, a na poslu će se truditi da vam govore kako treba da radite. To će vam smetati, a vama će finansijska korist biti najvažnija. Od Jarca ćete dobiti dobru poslovnu ponudu, dok ćete sa Škorpijama imati probleme.

Ljubav - Mars u Škorpiji donosi vam intrige, afere i smicalice, pa ćete prolaziti kroz krizu. UIkoliko ste u braku, saznaćete tajnu koja vam neće odgovarati. Partner vam je zatvoren u ovom periodu, a vi racionalni. Privlače vas osobe koje su na neki način misteriozne.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za novembar

BLIZANCI

Posao - Merkur i Mars donose vam mesec pun intriga na radnom mestu. Bićete suočani sa tim da vam pojedine osobe rade iza leđa, a vi niste to želeli da vidite. Imaćete puno obaveza, tako da se ne nadajte da ćete tokom novembra imati predaha. Vreme je da promenite neke radne navike. Na poslu ne treba da imate poverenja u osobe sa kojima sarađujete.

Ljubav - Mesec novembar vam donosi više strasti.  Novu romanu možete da započnete isključivo na osnovu privlačnosti. U ljubavi ćete biti bolji nego na poslu. Ukoliko ste u braku odnos će biti na tankom ledu zbog stvari iz prošlosti.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Planete u Škorpiji vam donose snagu, pa imate više energije da se borite sa problemima na poslu. Tačno ćete znati kakvu taktiku da primenite na radnom mestu kako biste dobili ono što želite. Sa Škorpijama ćete imati dobru saradnju. Ovo je dobar mesec za promovisanje kampanje.

Ljubav - Imate visoke kriterijume kada je ljubav u pitanju. Iako gledate da postavite racioanlno neke stvari, srce ipak bira. Privlane vas osobe koje su iznad ovog vremena i imaju neku viziju, a tvrdite da želite kalkukacije u ljubavi. Pazite šta želite.

Zdravlje - Odlično.

 

LAV

Posao - Mars, Sunce i Merkur u Škorpiji donose vam dosta privatnih problema tokom novembra, koji će vam praviti smetnje na poslu. Imaćete minimum energije za bilo kakvu inicijativu i zbog toga ćete biti mrzovoljni i terati inat na poslu. Imaćete podršku jednog Jarca. Meesec koji je pred vama nije povoljan za finansije niti nove početke. Razmislite o kompromisu.

Ljubav - Menjate svoje principe u ljubavi. Zbog Marsa u Škorpiji bilo kakve savete doživljavate negativno, pa ćete biti rasejani i imati probleme u komunikaciji. Nije trenutak da vršite pritisak na voljenu osobu samo zbog toga što se ne osećate najbolje. Slobodni Lavovi imaće flert na poslu.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Merkur u Škorpiji donosi vam razne nesporazume već na početku meseca, tako da ćete imati rasprave sa osobama koje su vam bliske. Ovo je veoma klimav mesec za pregovore, jer nećete želeti da saslušate suprotnu stranu. Na poslu će biti prepreka i najbolje je da ne ulazite u velike diskusije.

Ljubav - U mesecu koji je pred vama treba da vodite računa šta kome govorite. Imaćete ozbiljne nesporazume u komunikaciji, a partner će smatrati da ste cinični. Budite više obzirni sa osobama do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Bolje.

 

VAGA

Posao -  Naglašeno drugo polje donosi vam priliku za veću zaradu u novembru. To ujedno znači i bolje plaćen posao. U mesecu koji dolazi moguće je sklapanje novog poslovnog partnerstva za novac . Dobri saradnici će vam biti Ribe i Škropije. Pojedini pripadnici vašeg znaka razmišljaće o samostalnom bitnisu.

Ljubav - Prijaće vam osobe koje su zatvorene ali misteriozne. Postajete veoma proračunati kada su emocije u pitanju, pa vaš partner treba da bude taktičan. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu zanimljivu Škorpiju.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Počinje vaš mesec! Ne samo što će Sunce obasjati vaš znak i doneti vam vitalnost i novu pokretačku energiju, nego ćete zbog Marsa pokoriti sve prepreke ka cilju. Bićete voema pronicljivi i u ovom periodu treba da iskoristite svoju moć kako biste ostvarili ono što vam odgovara.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi vam flert preko poruka. Neko iz vašeg okruženja će vam otvoreno pokazati svoja osećanja  . Bićete veoma magnetični za osobe supotnog pola, jer planete rade za vas, tako da je moguća strastvene romansa.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao - Venera u Jarcu doneće vam priliku za veću zaradu tokom novembra. Pravićete dobre kalkulacije i imaćete pomoć jednog Jarca u tome. Planete u Škorpiji vas čine ranjivim i niko ne primećuje zapravo koliko se borite sa soptvenim strahovima. Zbog toga ćete često sumnjati u svoje potencijale. Vodite računa šta kome pričate.

Ljubav - Merkur u Škorpiji donosi vam tajnu simpatiju. Imaćete zanimljiv susret sa nekim ko vam je magnetično privlačan ali za vas i neshvatljiv kao osoba. Čuvajte se afera i laži, čak i osoba koje vam govore da su slobodne, a zapravo nisu.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Pred vama je povoljan mesec u kojem ćete zbog planeta u Škorpiji imati veliku podršku prijatelja. Imaćete uticajne osobe koje će vas pogurati da ostvarite ono što želite. To će biti Škorpije. Borićete se za veću zaradu, ali to neće iči tako lako. Nije isključeno da ćete baš sa prijateljima započeti projekat koji će vam kasnije otvoriti mnoga vrata.

Ljubav - Venera u vašem znaku ukazuje da će ljubav zakucati na vaša vrata u novembru. Iako vam je, kao i uvek, posao na prvom mestu, biće prilike i za romansu i strast. Mnogi Jarčevi će se zaljubiti u mesecu koji dolazi. Ukoliko imate partnera, razmišljaćete o proširenju porodice.

Zdravlje - Odlično.

 

VODOLIJA

Posao - Zbog planeta u Škorpiji treba da se pripremite za test na poslu. Neko će testirati vaše strpljenje i biće znatno više neslaganja. Želećete da promenite posao jer ćete raditi pod pritiskom. Nije dobar mesec za nove početke. Verovatno ćete morati da radite stvari koje vam se ne dopadaju, pa ćete takvu tenziju da prenosite na privatni život. Biće smeštanja afera na poslu.

Ljubav - Nemojte da krivite partnera za nepovoljnu poslovnu situaciju. Treba da imate obzira da i vaš partner prolazi kroz krize samo što u ovom periodu neće biti raspoložen da razgovara o tome. Ukoliko ste u braku, moguća je kriza.

Zdravlje - Posetite svog lekara.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao - Planete u Škorpiji donose vam veću moć, pa ćete na poslu biti veoma ubedljivi i uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Pred vama je mesec u kojem ćete imati više energije i zbog toga će vam sve ići od ruke. Ovo je prilika za duža putovanja, kao i sardanju sa inostranstvom. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu sa radite posao u drugom gradu.

Ljubav - Nakon retrogradnog Merkura situacija se stabilizovala. Ukoliko imate partnera mesec je idealan za putovanja. Ono što će vas nervirati je partnerova zatvorenost ali ćete svakako uspeti da popravite odnos. Ukoliko ste slobodni upoznaćete jednu zanimljivu Škorpiju. Ukoliko čekate nekoga za puta, zanjte da ništa nije onako kako izgleda da jeste.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija