• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.10.2021

07:00 >> 20:03

HOROSKOP ZA UTORAK 26. OKTOBAR: Škorpijama je divan dan za ljubav, Vagama od ruke idu karijera i finansije!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 26. OKTOBAR: Škorpijama je divan dan za ljubav, Vagama od ruke idu karijera i finansije!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN 
LJUBAV: Može se desiti da upoznate dve mlađe osobe koje će privući vašu pažnju iako danas ne treba očekivati ulazak u vezu. POSAO: Fascinirate svojom preduzimljivošću. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija u odnosu ako ste u dužoj vezi. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. Povoljan dan za finansije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Iako ste trenutno vrlo zaljubljivi, danas želite to da zadržite za sebe i da ne otkrivate svoja osećanja. POSAO: Dobit u oblastima umetnosti, kreativnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Foto: Shutterstock

RAK 
LJUBAV: Možete doživeti flert, komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u svom poslu. ZDRAVLJE: Upale.

LAV 
LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog ko živi daleko i s kim ćete imati romantičnu vezu na daljinu. POSAO: Vaše mnoge sposobnosti i veštine će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 
LJUBAV: Umete da pokažete šta osećate na praktičan način, ali imajte u vidu da se ne oduševljava svako praktičnim. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 
LJUBAV: Ovo je savršen dan za ljubav. Doživećete zadovoljstvo, kako na emotivnom, tako i na fizičkom planu. POSAO: I dalje se nalazite u periodu povoljnom za karijeru i finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION 
LJUBAV: Sreća u ljubavi i uspeh. Dešavaće se samo pozitivni događaji u ovoj sferi. POSAO: Kada znate šta želite, nema toga što vas može sprečiti da to dobijete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 
LJUBAV: Pre svega će vas interesovati uživanje i neko s kim možete da uživate u čulnim zadovoljstvima. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete da ostvarite izvesnu dobit. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Tražite nešto što će imati izvesnu težinu, ljubav od značaja za vaš život. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće ili za sebe. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti simpatije prema nekom sa kim radite. POSAO: Imaćete zaista mnogo posla, ali ćete u isto vreme i uživati. Moguće je čak da preterate. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu izabrane osobe. Ako ste sami, zaljubićete se. POSAO: Mogući problemi u vezi sa finansijama jer danas niste pažljivi sa novcem. ZDRAVLJE: Alergije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija