• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

29.10.2021

07:17

MOĆAN ASTRO PERIOD STIŽE 6. NOVEMBRA! Venera u Jarcu  - ovim znakovima će biti PUN NOVČANIK

Horoskop

MOĆAN ASTRO PERIOD STIŽE 6. NOVEMBRA! Venera u Jarcu - ovim znakovima će biti PUN NOVČANIK

Podeli vest

Venera je planeta ljubavi, lepote i sklada. Ona upravlja našim odnosima (naročito ljubavnim životom) i uspostavlja sklad i saradnju u svim njegovim oblicima

Svake godine Venera provede neko vrieme u svakom znaku zodijaka samo jednom, šireći svoju poruku lepote i ljubavi na sve. Kako prelazi u svaki novi znak, taj znak utiče na to kako Venera obavlja svoj posao u svetu, što pak utiče na nas ovde na zemlji. Shvativši šta znači kada je Venera u određenom znaku, možemo shvatiti kako iskoristiti njenu moć i ojačati naša prijateljstva, romantične veze i profesionalne veze. Evo što Venera u Jarcu znači za sve nas.

Foto: Pixabay

Venera ulazi u Jarca

Znakovi koji imaju koristi kada je Venera u Jarcu: Bik, Devica i Jarac

Znakovi koji se mogu suočiti s izazovima kada je Venera u Jarcu: Ovan, Rak i Vaga

Jarac unosi malo više ozbiljnosti u vaše odnose, uklanja neozbiljnu energiju Strelca i dodaje neka preko potrebna pravila i disciplinu. Ovo je vreme da shvatite šta očekujete od svojih odnosa i da uvedete te standarde. Oni koji  krše pravila neka budu na  oprezu, pišu Astrousluge.com

Ljubav: Ukratko, tražite nekoga ko je ovde iz pravih razloga. Predanost i stabilnost naziv su igre kada je Venera u Jarcu, pa očekujte da će sve osim najozbiljnijih romantičnih odnosa pasti brzo u zaborav.

Karijera i finansije: Jarac je izvršni direktor zodijaka, pa je njegova prisutnost odlična za vaš novčanik i vaše poslovne odnose. Dok se Strelac u najboljem slučaju osećao ležerno, Jarac vas tera da ispunjavate svoje obveze prema drugima, posebno na poslu. Za to vreme privući će vas drugi ambiciozni, vođeni ljudi, pa bi ljudi koje sada srećete na svom području mogli imati mnogo veću ulogu u vašoj karijeri.

Raspoloženje: Iako Venera u Jarcu nije toliko zabavna kao Venera u Strijelcu, ipak može učiniti čuda za dubinu i iskrenost vaših odnosa. Sagledavanje stvari s većom jasnoćom daje vam motivaciju koja vam je potrebna za odbacivanje površnih odnosa i stabilizaciju onih koji su stvarno važni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija