• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. NOVEMBRA! Lavovi u KRIZI, Strelčevima i Vagama stižu PARE, a evo ko treba da se čuva PODMUKLIH OSOBA

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. NOVEMBRA! Lavovi u KRIZI, Strelčevima i Vagama stižu PARE, a evo ko treba da se čuva PODMUKLIH OSOBA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Mars i Merkur u Škorpiji donose vam podmukle osobe na poslu, koje vam svakako rade iza leđa, ali nikako ne uspevate da shvatite koji je koren problema. Čuvajte se pogrešnih finansijskih kalkulacija i osoba za koje ste sigurni da poznajete njihove namere. Ovo je vreme u kojem tri puta mora da se razmisli pre nego što se donese odluka. Ulazite u bolji period za zaradu krajem nedelje.

Ljubav – Iskoristite darežljivost partnera, jer će od kraja sedmice nastupiti racionalnija faza u vašem odnosu. Neko će početi da meri svaki vaš potez. Zapamtite u ljubavi su najvažnije emocije, a ne korist. Venera u Jarcu doneće vam emotivne zavrzlame zbog poslovnih problema.

Zdravlje – Bolje.

 

BIK

Posao – Planete u Škorpiji doneće vam udarnu nedelju. Imaćete obaveza preko glave, a neko će vas stalno podsećati na vaše greške. Ovo nije period u kojem treba da ratujete sa pretpostavljenima jer će vam se to obiti o glavu. Probajte da budete razumni i nemojte da se inatite ako imate poslovnog partnera.

Ljubav – Emotivni život vam je krizi. Partner vam je osvetoljubiv u ovom periodu i to se oseća. Ovo je faza u kojoj se pamti šta je ko uradio i na koji način, tako da budite oprezni sa potezima. Ukoliko ste slobodni, Škorpije će vam biti privlačne ali nerazumljive. Ukoliko ste u braku, ne bi bilo loše da otputujete.

Zdravlje – Slabo.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao – Merkur se bliži Škorpiji, tako da treba da se spremite za udarni tempo na poslu. Imaćete mnogo obaveza i verovatno ćete raditi prekovremeno. Posao vam je glavni centar zbivanja u ovom periodu, čak iako to ne želite da priznate. Ovo je period u kojem treba da poradite na svakodnevnim životnim navikama.

Ljubav – Ulazite u period u kojem će strast igrati važnu ulogu u vašem odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća je romansa iz strasti. Ako niste, jedna Vodolija će vam biti važna osoba u životu. Bićete uskoro prepoterećeni poslom, pa treba da se trudite da to ne utiče na vaš privatni život.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RAK

Posao – Planete u Škorpiji vam daju snagu, pa ste tvrdoglaviji nego ikada. Ne želite da popustite na poslu pod pritiskom, pa to može da vam se obije o glavu. Finansijski je nestabilna nedelja, jer ćete imati veće troškove. Imate potrebu da trošite „novac koji nemate“. Želite da radite nešto kreativnije. Na poslu vas blokira Vodolija, a dobro sarađujete sa Škorpijama.

Ljubav – U vama se budi nova strast, pa ćete poželeti da ostvarite bliskost sa osobom koju ćete upoznati na mestu javnog tipa. Sledi vam novo poznanstvo ali morate da se pomerite sa mrtve tačke.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Planete u Škorpiji vam ne prijaju, pa se pripremite za stresnu nedelju. Imaćete manje vremena za sebe, a neko sa posla će se potruditi da vas nervira. Početak samostalnog biznisa nije pametan u ovom periodu. Finansijski ćete biti nestabilni, tako da se ne nadajte nekim većim transakcijama. Potrebno je da budete štedljivi.

Ljubav  - Kriza nije samo na poslu, nego i u ljubavi. Vi i partner zastupate potpuno drugačije stavove, a to vas nervira. Moguća je kriza zbog nemogućeg razumevanja. Povučeni ste u sebe i ne želite da objašnjavate stanja kroz koja prolazite, što će vašem partneru smetati.

Zdravlje – Slabije.

 

DEVICA

Posao – Merkur u Škorpiji donosi vam pronicljivost i spoosbnost da budete dva koraka ispred drugih osoba. Iskoristite vašu moć razmišljanja da postignete dogovore u svoju korsit. Na poslu će biti rasprava zbog zastarelih metoda rada koje se vama ne dopadaju. Moguće su rasprave sa osoba koje vas okružuju.

Ljubav – Ulazite u bolji period za ljubav. Ukoliko ste slobodni, razmenjivaćete više poruka i flertovaćete na načine na koji su vam dosad bili nezamislivi. Prijaju vam osobe vodenog znaka, ali i Jarčevi.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Ulazak planeta u Škorpiju ukazuje da počinje period koji je dobar za novac. Uspećete da zaradite više. Nije isključeno da razmišljate o ulaganju u nekretnine. Možda to i nije tako loš potez, ali ipak vodite računa o ulaganjima. Moguć je i početak samostalnog biznisa. Posredstvom Škorpije možete dodatno da zaradite. Racionalni ste i odgovorniji nego u pretodnom periodu.

Ljubav – Najvažniji vam je novac i racionalne kalkulacije. Ukoliko ste u braku, ne treba sve da svodite na to, nego da se prisetite emocija. Budite obazriviji prema osobi do koje vam je stalo. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom, biće turbulencija.

Zdravlje – Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao – Ovo je vaš period i želite da ostvarite mnogo stvari. Iako imate moć da menjate stvarnost oko vas, to neće proći bez prepreka. Biće tu i sudara starog i novog, pa će morati da se pronađe neki komrpomis. Imate utisak da nosite veliki teret i odgovornost na poslu i to vas pritiska. Vreme je da promenite neke navike i budete još bolji u poslu koji radite. Moguća je promena radnog mesta.

Ljubav – Počeo je flert preko poruka. To će biti sve intenzivnije kako se novembar bude približavao. Bićete u fazi kada ćete otvorenije razgovarati sa svojim osećanjima. Prijaće vam osobe koje su racionalne, a opet otvorene po pitanju svojih zahteva.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Venera ulazi u Jarca, pa očekujte da će finansijska situacija biti stabilnija. U svakom slučaju ćete dobiti priliku da radite bolje plaćen posao. Planete u Škorpiji čine vas ranjivim, pa često sumnjate svoje sposobnosti u ovom periodu, ali to je prolazna stvar. Neki ljudi vam rade iza leđa, a vi toga niste ni svesni. Budite oprezni.

Ljubav – Gajite tajne emocije prema jednoj osobi i niste spremni o tome otvoreno da razgovarate. Mnogo toga krijete za sebe, tako da ste zatvoreni i skloni tajnim avanturama. Privlače vas misteriozne osobe koje imaju neku tajnu. Moguće je susret na mestu zatvorenog tipa.

Zdravlje – Psihološki problemi.

 

JARAC

Posao – Merkur u Škorpiji, Venera u vašem znaku, donose vam stabilniji period. Imaćete veliku podršku prijatelja jer želite da ostvarite veliki projekat koji sanjate već mesecima. Uz pomoć ličnog šarma i taktike od kraja nedelje sve će vam ići od ruke. Ono na šta treba da vodite računa su obećanja jedne Škorpije.

Ljubav – Venera ulazi u vaš znak i povećava šanse za ljubav. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se uskoro zaljubiti. Iako to ne očekujete, ljubav će verovatno zakucati na vaša vrata. Bićete najprivlačniji znak zodijaka do kraja novembra.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

PosaoZbog planeta u Škorpiji treba da imate u vidu da na poslu nije ništa onako kako izgleda da jeste. Vidite jednu sliku, a stvari su znatno komplikovanije. Probajte da se ne udubljujete u odnose u koje nemate potrebe i ovaj period prebrodite bez većih kriza. Imate tajne neprijatelje na poslu koji lako mogu da postanu otvoreni.

Ljubav – Emotivni život će trpeti u ovom kriznom period, a vama je potrebno vreme za sebe. Imate potrebu da se izolujete od svih i svakoga jer trpite velike pritiske na poslu. Venera u Jarcu donosi vam tajnu simpatiju!

Zdravlje – Lošije.

 

RIBE

Posao – Planete u Škorpiji vam odgovaraju, pa ćete na poslu imati snažan uticaj na osobe sa kojima sarađujete. Imate potrebu da putujete i više se krećete, pa nije isključeno da otputujete u ovom periodu. Bilo kakva promena mesta boravka bi vam prijala. Nedelja je povoljnija za novac, tako da ćete finansijski biti stabilniji.

Ljubav – Merkur u Škorpiji donosi vam misterije i tajne u odnosu sa partnerom. Ovo je period razotrkrivanja mnogih stvari koje nisu trebale da isplivaju na površinu. Ukoliko ste u braku, bilo bi lepo da otputujete.

Zdravlje  - Bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija