• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: atma.hr/informer.rs

22.11.2021

16:00

Ova ČETIRI znaka Zodijaka čeka NAJVEĆA SREĆA u 2022. godini!

Shutterstock

Horoskop

Ova ČETIRI znaka Zodijaka čeka NAJVEĆA SREĆA u 2022. godini!

Podeli vest

Očekuje ih velika sreća u poslu i prijateljstvu, ali i na ljubavnom polju. Neki će naći srodne duše, a neki će se vratiti starim ljubavima. Proverite da li se nalazite na ovoj top listi srećnika

S obzirom na to da nam ubrzo stiže 2022. mnogi od nas očekuju da će stare probleme ostaviti u prošlosti i da će u Novu godinu ući srećni, bez ikakvih problema. Da, sreća je to što mnogi traže, a ova četiri znaka će imati najviše sreće u nadolazećoj godini, barem tako kažu zvezde.

1. Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj i to duplo više. Neki bi na poslu mogli da budu uspešni u razvijanju novog projekta, sjajne ideje ili planova koji jedva čekaju da realizuju.To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete više nego pre imati vremena da se zabavljate s prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav.

Foto: Shutterstock

Romansa koju Device započnu u 2022. godini može da ima svetlu i blistavu budućnost.

2. Vaga

Od samog početka naredne godine Vage će osećati da imaju sve više sreće. Popraviće se na polju karijere, preuzeće inicijativu i boriće se za ispunjenje svojih ambicija. Bićete uspešni u raznim područjima, a ako se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija.

U ljubavi će biti puno strasti, a neke Vage bi mogle da se vrate i bivšim ljubavima.

3. Vodolija 

Na profesionalnom polju sve će se odvijati brzo i biće zanimljivo. Talas naglih promena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Napravićete uspešan balans između uma i srca. Pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. U predstojećoj godini ćete doneti mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost.

Foto: Shutterstock

Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad veća i to vam posebno prija.

4. Škorpija 

U 2022. godini vas očekuju nova poznanstva i dragocena nezaboravna iskustva. Vrlo aktivno ćete sklapati prijateljstva, a osim toga, ostvarićete važne kontakte koji mogu da budu presudni za uspeh na poslu. Postizaćete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno vas raduje unapređenje koje može da usledi u narednoj godini.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period. Na kraju će sve biti baš poput bajke, piše Atma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija