• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2021

21:38

EM SU LJUBOMORNE, EM DRAME! Ovo su najgore ljubavnice horoskopa!

pexels.com

Horoskop

EM SU LJUBOMORNE, EM DRAME! Ovo su najgore ljubavnice horoskopa!

Podeli vest

Žene rođene u ovim horoskopskim znacima su neverovatno posesivne, sitničave i ljubomorne

Device

Na prvom mestu su Device. Pedantne i uredne, sa stabilnim mislima i emocijama, ali uvek, uvek imaju neku zamerku. Traže dlaku u jajetu. Veza sa njima odiše stabilnošću, ali ispod toga se krije naporna dama koja će partneru zameriti gotovo sve. To rade jer su one na neki način vojnici. Isto to očekuju i od partnera. Se*s sa njima je na neki način sterilan i retko kada znaju da se prepuste skroz na skroz jer uvek imaju neku sumnju kako u sebe tako i u partnera.

Foto: Shutterstock

Device traže dlaku u jajetu!

Rak

Zatim slede Račice. Okean ljubavi, nežnosti i pažnje sa savršenim oklopom. Kada emotivni partner probije taj oklop, a postiže samo poverenjem i istim pogledima na život tada nastupa dama Račica koja toliko pažnje traži da partner doslovno misli da je u epicentru kuknjave i razmaženosti. Kao ono nezasito dete koje traži i tu bombonu iako je dobilo sve bombone. Uvek je nesigurna u sebe, to prenosi i na partnera. Dovoljan je jedan nesavršen pogled po njoj ili da je baš u tom trenutku ne uhvati za ruku i nastupa drama. Povlači se u svoj oklop i tuguje. 

Dama Bik

Žena u znaku bika je sa najsavršenijim atributima, sa divnim bujnim grudima i sa savršeno uskim strukom. Njena možda jedina mana je njena ljubomora. Ona nikada ne odaje takav utisak. Ona je vesela, dinamična, senzualna a ljubomoru krije ko zmija noge. To je ono što guši partnera.Njeni napadi ljibomore zaista nikada nisu na prvu loptu , ali su jaki i duboki. Doslovno razdire mozak partneru!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija