• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.12.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 7. DECEMBAR: Vodolije će možda prekinuti ljubavni odnos, a OVAJ ZNAK će doživeti boljitak u sferi finansija!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 7. DECEMBAR: Vodolije će možda prekinuti ljubavni odnos, a OVAJ ZNAK će doživeti boljitak u sferi finansija!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Naletećete na nekog ko je temperamentan isto kao vi, ali ćete ipak uspeti da se složite. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Bićete skloniji povređivanju jer ćete se forsirati.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti jer ima šansi da sretnete nekog ko je baš po vašoj meri. POSAO: Mnogo sitnih radnih obaveza, ali vi ćete uspeti da sve završite. ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje će vam biti vrlo nestabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete otvoreni I prijateljski nastrojeni, lako ćete upoznati više zanimljivih osoba. POSAO: Moguće je uspeh u sferi nekretnina, kao i u vezi kretivnog izražavanja. ZDRAVLJE: Alergije.

Foto: Pixabay

Blizance očekuju alergije

RAK

LJUBAV: Imaćete dilemu u vezi ljubavnog života, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda ili prilika. POSAO: Izuzetno vam je naporno da pratite tempo koji se zahteva u današnjem poslovnom svetu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV 

LJUBAV: Imaćete sjajnu priliku koju će osujetiti neki problemi iz drugih sfera života. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave I od toga napraviti karijeru. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA 

LJUBAV: Izgubićete poverenje u partnera, zbog nekih nesporazuma koje ste imali. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite od kuće I ako je moguće za sebe I uz više slobode. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Sve savršeno funkcioniše u vašem ljubavnom životu. Dopašće vam se neko sa snažnim uticajem znaka Škorpije. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

ŠKORPION 

LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja, imaćete više prilika za romansu nego što je poželjno. POSAO: Osećate da imate I više nego dovoljno energije za sve poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu preko mreže ili isključivo na nivou komunikacije, verbalne razmene. POSAO: Doživećete boljitak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Loš apetit.

JARAC

LJUBAV: Moguće je daćete danas sresti nekoga, započeti vezu ili obznaniti svoju ljubav prema izabranoj osobi. POSAO: Nepoštovanje nadređenih ili loša komunikacija, dovešće do problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Možda ćete prekinuti neki odnos u kome ste. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog hira ili raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti i promenljivo zdravstveno stanje.

RIBE 

LJUBAV: Nemojte previše očekivati od današnjeg dana. Verovanto se ništa bitno neće dešavati u ovoj sferi. POSAO: Intelektualni rad I uopšte uspeh u akademskom radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija