• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: atma.hr/informer.rs

06.12.2021

22:00

Najbolji DOŽIVOTNI PARTNER za SVAKI ZNAK! Za Vagu je idealna DRUGA VAGA, a Raku je potrebana RIBA!

Freepik.com

Horoskop

Najbolji DOŽIVOTNI PARTNER za SVAKI ZNAK! Za Vagu je idealna DRUGA VAGA, a Raku je potrebana RIBA!

Podeli vest

Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a slično je i kod Bika. Ipak, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumevanja i strasti
Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a to su Škorpija, Strelac i Vodolija.

Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni i međusobnog skrivanja svega i svačega.

Foto: Shutterstock

Ljubav sa Strelcem je kao magnet, jer ova dva vatrena znaka jednostavno se toliko privlače da ne mogu da odole. Vodolija pak glasi kao najsavršeniji izbor za jednog Ovna. 

Bik

Bik se odlično slaže sa Bikom. To je prijatna veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i celi život.

I sa Devicom imaju puno toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi pa se jako dobro razumeju, cene iste stvari i vrline. 

Tu je i Jarac s kojim Bik može da oseti veliku ljubav, poštovanje, razumevanje i divljenje. 

Blizanci

Blizanci se odlično slažu s Vodolijom. Oboje su vazdušni znakovi, a njihova veza je pomalo magična. U stanju su da idu istim životnim putem bez obzira gde će taj put završiti. 

Foto: Freepick

I veza sa Ribama bi mogla da potraje, jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali, u ovom je slučaju potrebna spremnost obe strane na kompromis kako vi potrajali.

Rak

Za Raka je savršeni izbor neko rođen u znaku Ribe. Radi se o vodenim znakovima čija veza može da bude lepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da se sretnu kao srodne duše i ostanu zajedno celi život.

Lav

Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gde god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kad se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i srećnu vezu. 

Foto: Shutterstock

Devica

Devica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju - nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Device i Jarca može da potraje do kraja života.

Vaga

Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugo, ali i u sam pojam ljubavi i svega vezanog za nju. 

Škorpija

Veza Škorpije i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka jednako brižno neguju tu vezu, sigurno će trajati jako dugo. 

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelac se savršeno nadopunjava s Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i srećni vezu. Oboje cene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumevanje. Porodični su ljudi kojima je cilj da stvore nešto u životu. 

Vodolija

Kad se Vodolija spoji s Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjavaju, vole aktivan život, prirodu, druženja...

Foto: Freepik.com

Ribe

Kao što smo spomenuli u slučaju Raka, Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, prijatna i produhovljena. Vrlo lako mogu da traju celi život i uživaju jedno u drugom do poslednjeg trena, prenosi Atma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija