• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

08:43

ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 19. DECEMBRA! Evo kome će NOVČANIK biti PUN PARA

Freepik.com

Horoskop

ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 19. DECEMBRA! Evo kome će NOVČANIK biti PUN PARA

Podeli vest

Igramo "zvezdani rulet", što znači da određeni horoskopski znaci dobijaju novac sledeće nedelje do 19. decembra

Mars u Strelcu donosi obrt na finansijskom planu, tvrde astrolozi. Zvezde su u sledećoj nedelji više naklonjene određenim znacima, što znači da treba da proverite da li ćete biti finansijski stabilni.

Ovnovi, Bikovi, Strelčevi i Lavovi će profitirati naredne nedelje. Otkrivamo na koji način je najbolje da zaradite novac.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

OVAN - Venera u Jarcu donosi vam mukotrpan rad za novac, ali vam i nagradu. Svaki uloženi trud će se isplatiti. To ujedno može da znači i bolju poslovnu ponudu. Treba da imate u vidu da će finansije biti stabilne do 19. decembra, a kada Venera krene retrogradno tog datuma, ne treba da se zadužujete niti očekujete da će obećanja biti ostvarena.

BIK - Merkur u Jarcu donosi vam novac iz inostranstva. To ujedno može da znači i pare koje će stići iz drugog grada. Moguće je da dobijete ponudu za plaćeno putovanje ili posao koji nije u vašem gradu. Jarac može da vam bude dobar partner za zaradu novca.

STRELAC - Vi se nadate da ćete dobiti bolju poslovnu ponudu i to će i da se dogodi, verovatno do 19. decembra. Međutim, kako je Venera u Jarcu, to neće proći bez velikog rada na novom projektu, pa očekujte da ćete morati da se pomučite za taj novac.

LAV - Merkur u šestom polju donosi vam novac preko posla. Odnosno, sada je vreme da zahtevate povišicu. Nešto što vam pripada od novca konačno će da stigne i vi ćete biti zadovoljni. Uspećete da naplatite svoj rad na poslu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija