• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. DECEMBAR: Rakove očekuje sreća na ljubavnom planu, a OVAJ ZNAK će biti dobrog zdravlja!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. DECEMBAR: Rakove očekuje sreća na ljubavnom planu, a OVAJ ZNAK će biti dobrog zdravlja!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom ili barem mladolikom osobom. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla ili uspostavljanje poslovnih kontakata sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Vaša fatalnost će doći do izražaja danas. POSAO: Možete očekivati pre svega neki finansijski uspeh, posebno u vidu dobitka I neočekivane sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa voljenom osobom. POSAO: Imaćete sjajne poslovne ideje, kao I one kako lako I uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: unsplash.com

Blizance očekuje vrlo dobro zdravlje

RAK 

LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. POSAO: Moguća zarada od trgovine I transporta, kao I bilo kakvog kreativnog rada. ZDRAVLJE: Usporeno varenje. Izbegavajte prejedanje.

LAV 

LJUBAV: Vaša harizma će bit vrlo zapažena, zbog čega ćete sigurno pribaviti nove prilike u ovoj sferi. POSAO: Lepi maniri će vam danas biti jak adut, kao i dobra komunikacija. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA 

LJUBAV: Dobro ćete se osećati I to će privući ljude. Bogat društveni život obećava pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. POSAO: Lako možete naći posao ako potražite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Uvek desi da budete osvojeni od one osobe koja je najupornija I ignoriše vaše suptilno nećkanje. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entizijazam će biti ogroman. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobar provod, prijatna komunikacija I šala, pogotovo sa članovima porodice. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili barem napredak vaše poslovne reputacije. ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati.

STRELAC 

LJUBAV: Ovo je bitan dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje zarada I to da obezbedite finansijsku sigurnost, zbog koje I previše brinete. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Danas možete uživati u ljubavi koju ste već ostvarili ili naći novu. POSAO: Vodite računa o novcu, možete izgubiti novac, pogotovo ako baratate tuđim novcem. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA 

LJUBAV: Susret I komunikacija sa finim I ljupkim osobama. POSAO: Ništa posebno se neće desiti u ovoj oblasti, ali vi ćete biti fokusirani na posao kao da se događa nešto bitno. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Vrlo ste raspoloženi za ljubav I šarmantni, zbog čega ćete imati prilike da je iskusite. POSAO: Društvene veze vam danas mogu pomoći da poboljšate svoju poziciju. ZDRAVLJE: Nervna napetost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija