• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

16.12.2021

08:38

STIŽE NOVO RETROGRADNO LUDILO! Ovo je NAJVAŽNIJI DATUM u decembru   - proverite šta vas ČEKA do KRAJA GODINE

Freepick

Horoskop

STIŽE NOVO RETROGRADNO LUDILO! Ovo je NAJVAŽNIJI DATUM u decembru - proverite šta vas ČEKA do KRAJA GODINE

Podeli vest

Kraj godine se bliži, a pred nama su važni astrološki aspekti, među kojima su pun Mesec u Blizamcima, retrogradna Venera u Jarcu, kao i Sunce u aspketu sa Jupiterom

Zanimljivo je i ujedno važno što svi ovi aspekti padaju 19. decembra, kada ćemo imati skup dešavanja na nebu.

19. decembar — Pun mesec u Blizancima

19. decembra doživećemo poslednji pun Mesec u godini — i zvanični kraj sezone pomračenja 2021. Izlazeći u vazdušnom znaku Blizanaca, pun mesec u decembru 2021. osvetliće našu želju za komunikacijom, omogućavajući nam da razgovaramo kroz naše emocije i efikasnije izražavamo svoja osećanja. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite stvari u životu i otpustite stvari koje vam ne služe pre nego što počnemo novu godinu. Divno vreme za male promene, komunikaciju sa braćom i sestrama, pa čak i za mala putovanja. Bolje je završiti projekte, a ne započeti. 

Foto: Freepik.com

Aspekti do kraja 2021. godine

19. decembar — Venera ide retrogradno u Jarcu

Neprijatno retrogradno za Veneru, koja je već za početak bila nesrećna što je u Jarcu. U narednih četrdeset dana, bliske veze bi mogle biti testirane i bivši bi se mogli vratiti iz prošlosti. Najbolje je postaviti jasne granice tokom ovog vremena, pišu Astrousluge.com

19. decembar — Sunce u Strelcu, sekstil Jupiter u Vodoliji

Za protivtežu intenzitetu drugih planetarnih kretanja koja se dešavaju danas, ovo je veoma srećan aspekt. Ako se danas pristupi sa optimizmom i nadom, to bi moglo da nam privuče uspeh i dobre vesti.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija