• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2021

12:50

ASTRO OSOBINE DECE ROĐENE U ZNAKU DEVICE! Logični, pedantni...

pexels.com

Horoskop

ASTRO OSOBINE DECE ROĐENE U ZNAKU DEVICE! Logični, pedantni...

Podeli vest

Za one koji se manje razumeju u astrologiju ili za one koji će postati roditelji u periodu do 22. septembra biće zanimljivo da pročitaju šta mogu da očekuju od svoje male Device

Odgovorna i pedantna

Ako za dete Devicu pomislite da se više ponaša kao odrasla osoba nego kao dete, nemojte da vas to začudi - mališani rođeni u ovom znaku odmalena su jako odgovorni, precizni, vode računa o svojim postupcima, vole da imaju obaveze, a njihov perfekcionizam i pedantnost se već tad ispoljavaju.
- Ako ostala deca trče po baricama posle kiše, to sigurno neće učiniti i dete Devica, jer je to za njega nedopustivo - kažu svetski astrolozi.

Devicama vlada Merkur

Za one koji to ne znaju, Devicom vlada planeta Merkur i osobe rođene u ovom znaku znaju i vole da se igraju rečima. Mogu biti dobri političari, ali još bolji ako se okrenu umetnosti i ostvare se kao pisci, pesnici... Devica će uspeti u svakom poslu u kojem su pravila jasno definisana.

Vole pažnju i odabrane prijatelje

Kada je reč o osećanjima, Device često zauzimaju odbrambeni stav, izbegavajući jače izlive emocija, i to sve iz straha da ne bi došle u situaciju da im to ne bude uzvraćeno i da zbog toga pate. Zato maloj Devici pružite dosta pažnje i ljubavi. Iako deluju hladno, vole prijateljstva. Za razliku od nekih znakova koji imaju ogroman krug ljudi oko sebe, Device imaju svega nekoliko posebnih prijatelja. Razlog za to uglavnom leži u toj njihovoj potrebi da analiziraju stvari, pa i živote svojih prijatelja, i da stalno traže neki problem koji treba da se reši. Dete Devica je odano, sa velikom potrebom da savetuje i pomaže drugima. Reč je o samostalnom detetu koje sluša roditelje i voli da se druži sa ostalom decom, ali ne i da ih prati u svim njihovim nestašlucima.

Foto: pexels.com

Horoskop

Uvek uključuju logiku

Ono se oduševljava mozaikom, igrama konstrukcije, svime što se ređa, spaja, klasira i sakuplja. Sve igre koje zahtevaju njegov logičan duh su mu dobrodošle. Ovo dete će biti prilično obdareno za veštine poput pingponga, fudbala, tenisa, ali je više intelektualan tip.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija