• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2021

07:40

NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2022. GODINE! Evo ko će se OPARITI na početku NOVE GODINE

Freepik.com

Horoskop

NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2022. GODINE! Evo ko će se OPARITI na početku NOVE GODINE

Podeli vest

Retrogradna Venera i Merkur koji stiže u januaru, ukazuju da treba da budemo oprezni sa ulaganjima i da treba da štedimo. Proverite da li spadate u znakove koji će imati uspešan finansijski mesec na početku Nove godine

OVAN - Mars u Strelcu vas tera na rizik, pa vas ne drži mesto. Zbog toga ćete imati poriv da trošite i novac koji nemate. Ovaj rizik može da bude poguban za mesece koji dolaze iza januara 2022. godine. Pazite na šta trošite novac i u šta ulažete.

BIK - Retrogradna Venera donosi vam nestabilan finansijski mesec. Ali ćete ujedno biti i oprezni, jer novac neće stizati u velikim količinama u januaru. Vreme je za štednju, a nikako za rasipanje.

BLIZANCI - U prvom polovini januara ćete biti bezbrižni, ali kada retrogradni Merkur stigne od sredine meseca, to može da vam zamrzne račune. Druga polovina meseca je izuzetno nepovoljna za novac i transakcije.

RAK - Ulazite u Novu godinu sa dosta poklona i to u vidu novca. Neko će vam pružiti podršku, a možete lako da profitirate kroz Jarčeve i Strelčeve.

LAV - Vi ste neko ko će ostvariti dobar prihod u januaru 2022. godine. Imaćete potrebu da menjate garderobu i ulažđete u sebe, a to nije loša stvar.

DEVICA - Sa retrogradnim Merkurom u januaru planete vas upozoravaju da treba da pazite na novac. Nije dobar mesec za sticanje materijalnog bogatstva.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

VAGA - Planete rade za vas, pa nećete imati finansijskih problema. Čak i novac koji budete pozajmljivali će vam se vratiti.

ŠKORPIJA - Vi ste znak koji mora da bude oprezan kada su u pitanju banke i krediti. Nije dobro da se zadužujete u januaru 2022.godine.

STRELAC - Nije isključeno da ćete januar započeti depresivno, jer ćete biti nezadovoljni zaradom. Ovo je period kada može da vam se isplati ukoliko se bavite internetom ili novim tehnologijama.

JARAC - Planete rade za vas, iako je Venera retrogradna. Bićete finansijki stabilni i nije isključeno da ćete nešto renovirati u Novoj godini.

VODOLIJA - Imaćete potrebu da potrošite veliki novac, a to će biti greška. Potrebno je da štedite, a ne da trošite pare!

RIBE - Vi ćete u januaru 2022. godine trošiti novac na sredstva za ulepšavanje. Ne treba da brinete u januaru, jer zvezde rade za vas, a donose vam uspešnu kupovinu. Odličan period ako se bavite lepotom ili zdravstvom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija