• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2021

20:11

ZAVEŠĆE VAS ČIM TREPNETE! Žene rođene u OVIM ZNACIMA mogu da osvoje svakog muškarca!

Horoskop

ZAVEŠĆE VAS ČIM TREPNETE! Žene rođene u OVIM ZNACIMA mogu da osvoje svakog muškarca!

Podeli vest

Astrolozi tvrde da žene rođene u ovim horoskopskim znacima mogu da zavedu baš svakog muškarca

Vaga

Vage su osobe koje sebe smatraju vrlo dragocenim, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače pa zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, istovremeno im samokritičnost pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile i najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare.

Devica

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali pred ljudima kojima mogu verovati potpuno se opuste. Uvek paze na ponašanje, a razne umetnosti velika su im ljubav. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je vrlo jednostavno osvojiti ga u kratkom roku.

Foto: Shutterstock

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne

Jarac

One u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašnu sposobnost da prekriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti jer ne žele ispasti gubitnice u tuđim očima. Žene rođene u ovom znaku uvek privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako izmanipulišu koga god žele. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas istog trenutka.

Ribe

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce koji ih žele zaštititi i voleti. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da će se muškarac prema njoj ponašati kao kavaljer jer će u suprotnom nastaviti dalje s potragom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija