• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

25.12.2021

15:24

KAKO SE SLAŽU DVA OVNA? Već nakon prvog sastanka mogu da završe u KREVETU ili...

Horoskop

KAKO SE SLAŽU DVA OVNA? Već nakon prvog sastanka mogu da završe u KREVETU ili...

Podeli vest

Kada se dva kardinalna, vatrena znaka sretnu u ljubavnom zanosu, sevanje varnica se vidi nadaleko. Dva Ovna se jednostavno ne sreću i zaljubljuju – oni bukvalno eksplozivno upadnu u živote jedan drugome

Ovde je reč o susretu Vatre s Vatrom. Ovan je sklon akcijama stvorenim u erupcijama entuzijazma, tako da su dva Ovna čak sklona tome da se već posle prvog sastanka nadju pred matičarem (ili barem u krevetu) i to sve u najkraćem vremenu, koje bi drugim parovima tek bilo dovoljno da jedno drugome zapamte puno ime I prezime.

Ovnovi znaju veoma dobro da izraze svoja ljubavna osećanja, a isto tako i svoj bes – i ako onaj ko je prvi izazvao tu bes ne promeni situaciju ili se povuče s bojnog polja, u ovoj kombinaciji Ovan-Ovan može se očekivati još puno ljutine i kritike. Susret dva Ovna može značiti fascinantnu igru ljubavnika, ali isto tako i borbu velikih konkurenata. Kada ukrste rogove na bojnom polju, da dokažu jedno drugome ko je bolji, samo ih romantika i ljubav mogu spasiti od katastrofe i pomoći im u rešavanju problema kroz medjusobnu komunikaciju, pišeu Astrousluge.com

Zaljubljeni Ovnovi deluju jako privlačno jedan na drugoga, mada je ta privlačnost obično samo seksualne prirode i ne duboka i duševna. Nažalost, ta je divlja privlačnost izmedju njih obično kratkog veka i izvetri vrlo brzo.

Foto: Pixabay

Horoskop

Oboje su skloni impulsivnom ponašanju i umeju biti veoma sebični, često prenoseći tu osobinu i na njihov se*sualni život. Obično imaju problema sa činjenicom da trebaju živeti samo s jednim partnerom, pa ih moguće kritike i prekomerni argumenti u zajedničkoj svakodnevnici mogu navesti na beg u tudji zagrljaj i postelju. Ne valja biti vodjen entuzijazmom ako svako vuče na svoju stranu i ka suprotnom smeru. Ako žele da im veza uspe, moraju jedno drugom pružiti više prostora i pažnje. Sebičnost je osobina veoma poznata Ovnovima, pa se i nje moraju čuvati i pokušati da se ne zaslepljuju sopstvenim brigama do tih mera, da od njih ne primećuju šta se dešava s partnerom.

Gubitak respekta prema partner nije mala stvar za Ovnovu ličnost! Kombinacija Ovan-Ovan baš nije stvorena u raju, ali može funkcionisati ako se partneri vole dovoljno jako da bi bili spremni da žrtvuju deo sebe i svog ponosa u ime respekta prema partnerovim osećanjima. Poslovni odnos kombinacije Ovan-Ovan će retko prosperirati, jer oba učesnika teze ka tome da budu šefovi, pa i najsuptilnije ideje i projekti retko budu sprovedeni u delo, upravo zbog tvrdoglavosti poslovnih partnera…

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija