• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

09:39

MLAD MESEC U JARCU DONOSI SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo zbog čega je 2. januar VAŽAN DATUM

Horoskop

MLAD MESEC U JARCU DONOSI SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo zbog čega je 2. januar VAŽAN DATUM

Podeli vest

U Novoj 2022. godini prvi važan astrološki period koji nas očekuje je mlad Mesec u zemljanom znaku Jarca 2. januara

Kako će mlad Mesec biti u Jarcu, u znaku koji je vredan i posvećen poslu i svojim ciljevima, nema boljeg momenta za ostvarivanje želja.

Ovo je veoma bitno za finansije, poslovne poduhvate i ciljeve. Tokom trajanja ovog aspekta , tri znaka će imati najviše sreće, a to su sami Jarčevi, Bikovi i Device.

DEVICA - Mlad Mesec u Jarcu donosi vam sreću u ljubavi! Ukoliko planirate da proširite porodicu ili unapredite odnos sa osobom koju volite, onda je ovo pravi trenutak. Ukoliko ste slobodni, na mestu javnost tipa imaćete iznenadno poznanstvo!

Foto: pexels.com

Mlad Mesec u Jarcu

JARAC - Ovo je vaš dan! Vreme je da se psovetite ciljevima koji su vam važni, jer će vam mlad Mesec doneti novu energiju. Fokusirajte se na bitne stvari i iskoristite ovaj aspekat da promenite svoj život na bolje.

BIK - Mlad Mesec u Jarcu donosi vam novi vid učenja, tako da ne bi bilo loše da se usavršavate. Isto tako može da vam donese putovanje koje će vam promeniti život.

Mlad Mesec pozitivno će uticati i na Škorpije i Ribe.

Podsetimo, počeo je moćan astro period jer je Jupiter nakon 12 godina ušao u znak Riba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17