• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 4. JANUAR: Bikovi se ZALJUBLJUJU u prijatelja, a evo koga čekaju VELIKE PROMENE NA POSLU!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 4. JANUAR: Bikovi se ZALJUBLJUJU u prijatelja, a evo koga čekaju VELIKE PROMENE NA POSLU!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Biće uzbudljivih događaja u ovoj sferi, ali ipak je moguće nezadovoljstvo zbog prevelikih očekivanja. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite kada to želite, ali danas nije taj dan. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na mestu zabave ili se zaljubiti u prijatelja. POSAO: Doživećete zastoj u tokovima novca, moguće kašnjenje plate ili opterećenost dugovima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom, loša komunikacija I loše raspoloženje. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom I svime što ima veze sa samostalnom inicijativom i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Imaćete sukobljene emocije što će se negativno reflektovati na ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od rada sa rođacima, porodicom, ili od putovanja. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

Foto: pexels.com

LAV

LJUBAV: Iako ste vi inače vrlo strastveni po prirodi, danas nećete biti raspoloženi da to pokažete. POSAO: Imaćete turbulentnu situaciju na planu karijere, možda napravite i neku veliku promenu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA 

LJUBAV: Ovo je vreme za preispitivanje i zbog toga nećete biti zadovoljni, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Izgleda da vam je ovih dana najbitnije da ostvarite dobru finansijsku sigurnost. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku vezu sa nekim ili pak vezu na daljinu. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnostima u poslovanju ili prevelikom samopopustljivošću. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, ali možda nijedna ne bude baš ono što tražite. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite kreativnim radom I umetnošću, inače ne baš sjajna situacija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili slobodna, nedefinisana vrsta veze. POSAO: Imaćete problema u svim administrativnim i pravnim stvarima, kao i u svemu u vezi trgovine. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

JARAC 

LJUBAV: Nećete dobiti i ono što očekujete ali pokušajte da cenite ono što se nudi. POSAO: Dobar dan za napredovanje I ulaganje energije u karijeru. Ipak mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su vrlo zainteresovane za fizički kontakt. POSAO: Problemi pri radu, sa sredstvima za rad ili ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE 

LJUBAV: Sačekajte neko bolje vreme, jer danas nećete imati previše sreće u ovoj sferi života. POSAO: Selidba kancelarije, lošiji uslovi rada ili preuređenje, kao i zastoj u poslu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Upala grla ili mišića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17