• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. JANUAR: Škorpije muče finansijske brige, a OVAJ ZNAK će biti pun energije!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. JANUAR: Škorpije muče finansijske brige, a OVAJ ZNAK će biti pun energije!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Partner bi mogao da ima zdravstvenih problema koji će vam poremetiti planove. POSAO: Praznična pauza će vam prijati, ali donekle ugušiti vaše planove I ambicije. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK 

LJUBAV: Ako za praznike odete na putovanje, možete pronaći ljubav na putu. U svakom slučaju, divno ćete se provesti. POSAO: Uživaćete u odmoru I u svemu sebi ugađati. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje.

Foto: pexels.com

Bikovi, čuvajte zdravlje!

BLIZANCI 

LJUBAV: Dopašće vam se ideja intimnog kućnog provoda koju Božić podrazumeva, ali partner će imati druge planove. POSAO: Možete dobiti ponudu I šansu za ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK 

LJUBAV: Zabavljaćete se skromno ali uživaćete u društvu bliskih I dragih ljudi. POSAO: Čak i kad imate vremena za odmor, vi razmišljate o poslu, jer su vaše odgovornosti velike. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

LAV 

LJUBAV: Bićete inspirisani da svojim bližnjima pripremite divne poklone, u lemu ćete I vi uživati. POSAO: Posao će vam cvetati ako radite u sferi zabave ili umetnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Vizija toga kako treba da provedete praznike će se razlikovati kod vas I voljene osobe. Moraćete da popustite. POSAO: Moguće je da ćete morati da dežurate za praznike, ali biće vam zabavno na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

VAGA 

LJUBAV: Obožavate proslave, a za praznike će vam prijati okruženost porodicom I bliskim ljudima. POSAO: Na kratko će prestati da vas brinu obaveze. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Trebalo bi da štedite energiju I ostavite ljubavni život za neke druge dane. POSAO: Moriće vas finansijske brige. Bolje da prištedite ovog Božića. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da potražite pomoć lekara.

STRELAC 

LJUBAV: Okupićete oko sebe sve vaše omiljene osobe i osećaćete se odlično u tom probranom društvu. POSAO: Izgleda da vam neće teško pasti da radite za praznike ako situacija to bude zahtevala. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

JARAC 

LJUBAV: Vi umete da se zabavljate I da volite, ali možete imati problema da to pokažete jer niste izražajni. POSAO: Energija za rad će biti veliki. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Pomalo će vas zaobići praznično raspoloženje, ali to ne znači da uopšte nećete slaviti. POSAO: Možda ćete morati da svratite do kancelarije. ZDRAVLJE: Umereno konzumirajte alkohol.

RIBE 

LJUBAV: Najviše biste voleli da Božić provedete na nekom dalekom mestu, da putujete sa izabranom osobom. POSAO: Iako ćete imati dobar izgovor za odmor, nešto ćete raditi. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija