• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

15.01.2022

08:14

NAJTAČNIJI HOROSKOP DO JUNA 2022! Ovnovi imaju podršku OSOBE IZ SENKE, Vodolije na najvećem ŽIVOTNOM TESTU, a evo ko će ostvariti svoj SAN nakon 12 GODINA

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI HOROSKOP DO JUNA 2022! Ovnovi imaju podršku OSOBE IZ SENKE, Vodolije na najvećem ŽIVOTNOM TESTU, a evo ko će ostvariti svoj SAN nakon 12 GODINA

Podeli vest

Jupiter u Ribama, retrogradni Merkur i Venera, doprineli su da 2022. godina krene više nego zanimljivo, pa smo već na klackalici kada preipistujemo svoje odluke i želje, a zvezde nam ponekada odmažu u tome kako bismo se više trudili da ostvarimo ono što smo sanjali

OVAN

Posao - Iako smo zagazili u januar 2022. godine uz retrogradan Merkur i Veneru, godina koja je pred vama donosi vam iznenađenja. 24. januara Mars ulazi u Jarca i donosi vam veće angažovanje na poslu i moguć napredak u karijeri. Isto tako nemojte da mislite da nećete trpeti pritiske, kako zbog svog rada, tako od strane nadređenih. Uran u drugom polju donosi vam promenu načina plaćanja, pa je sigurno da više morate tokom 2022. godine da vodite računa o novcu. Imaćete osećaj da treba više da rizikujete, a istina je da morate više da štedite. Prijatelji lako mogu da budu kamen spoticanja kada je u pitanju zarada, jer aspekat Saturna i Urana ukazuje da možete da budete "opljačkani" upravo od strane nekoga ko vam je prijatelj. U martu 2022. godine spoznaćete ko su vam istinski prijatelji i kakva očekivanja su realna. Zanimljivo je da vam Jupiter u Ribama donosi podršku osobe !iz senke", koja ipak nastoji da pomogne da vam se greške ne obiju og glavu. 10. maja Jupiter će na kratko ući u vaše znak i donosi protekciju, sreću i mogućnost ostvarenja nekog velikog sna. Iako se neće tu dugo zadržati, zbog povratka u Ribe, to će biti dovoljno da ostvarite svoje ciljeve i napredujete.

Ljubav - Retrogradna Venera vratila vas je u prošlost do 29. januara, pa se prisećate nekoga sa kim ste proveli lepe trenutke pre nekoliko godina. Ipak, Venera u Jarcu usloviće poznanstvo preko posla. Međutim, ako sačekate mart imaćete priliku da započenete romansu iz prijateljstva. Jupiter koji će na kratko ući u vaš znak može da vam donese veliko zaljubljivanje i pravu ljubav, upravo zbog toga što ćete biti u životnoj fazi kada zvezde rade za vas. Pripremite se za lepe trenutke i ne mislite mnogo o prošlosti.

Zdravlje - Budite aktivniji ali na zdraviji način. Februar vam donosi više bolova u kostima, ali je važno da obratite pažnju na ishranu.

 

 

BIK

Posao - Retrogradna Venera vam stvara probleme do 29. januara, pa ne treba da očekujete veliki pomak na poslu. Uran u vašem znaku drastično menja sve oblasti vašeg života, na taj način što morate da shvatite da garancije više ne postoje. Jupiter u Ribama donosi vam snažnu podršku prijatelja u 2022. godini. U martu treba da se pripremite za promene na radnom mestu, pa nije isključeno da ćete menjati profesionalno usmerenje. Tehnologija će imati sve veći udeo u vašem životu i ne treba da se branite od promena jer će one morati da stignu. Vi ste jedan od znakova koji če pretrpeti najveće promene jer će doći do sudara starog i novog (Saturn - Uran), pa ćete morati da prihvatite da morate da promenite i poslovni i privatni život.

Ljubav - Krajem januara očekuje vas pomak na emotivnom planu. Venera prestaje da bude retrogradna, pa ćete i vi više biti okrenuti ka budućnosti. Uran menja i vaše odnose, pa je potrebno da shvatite novi koncept slobode u predstojećem periodu. Moraćete da prihvatite da ni ljubav nema ganacije, koliko god pokušavali snažno da utičete na to. U martu vas očekuje flert na radnom mestu i to sa nekim ko je veoma ambiciozan. Iako vam, zviči čudno, moguće je čak da ostvarite poznanstvo prko društvenih mreža. Sve ono što vam je nekada delovalo nemoguće sada će biti itekako moguće.

Zdravlje - Kao što ste već primetili, menjate kompletno navike koje ste imali godinama. Vreme je za nov načijn ishrane i biraćete drugačije namirnice u 2022. godini.

Foto: pexels.com

Godišnji horoskop

BLIZANCI

Posao - 14. januara krenuo je retrogradni Mekrur i uneo zabune u vaš svakodnevni život. Donosite pogrešne procene na poslu i taj trend će trajati do 3. februara. Jupiter u Ribama donosi vam promenu na poslu tokom čitave 2022. godine, pa je moguće da potpuno promenite profesiju! U aprilu planete ulaze u Ribe, pa će Mars itekako da vam donese stresan mesec na poslu. Neko će vršiti pritisak na vas, a nije isključeno da ćete poželeti da date otkaz. U maju dolazi do opuštanja, a prijatelj u znaku Ovna će vam učliniti uslugu koja će vam značiti u karijeri. Jedno je sigurno, prva polovina 2022. godine usloviće mnoge promene u vašoj karijeri. Trenutno niste racionalni zbog retrogradnog Merkura, pa vam situacija deluje bolje nego što zapravo jeste. Saturn iz Vodolije vas uči strpljenju, a ujedno donosi životnu lekciju da nagrade za trud ne dolaze preko noći.

Ljubav - Jupiter u Ribama unosi više duhovnosti u odnoe sa osobama do kojih vam je stalo. Ljubav više nije samo fizička, već ćete početi sve više intuitivno da osećate šta voljenoj osobi treba. Ako ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko posla. Pojedini pripadnici vašeg znaka će raditi sa partnerom sa kojim žive. Tokom januara imaćete priliku da se pomirite sa nekim iz prošlosti, ali to nije rešenje. U martu ćete imati mogućnost da otputujete sa nekim ko vam je važan.

Zdravlje - Obratite pažnju na svoje zdravlje jer ste ga tokom januara zapostavili. Konfuzni ste zbog retrogradnog Merkura, pa umišljate stanja koja nisu realna.

 

RAK

Posao - Jupiter u Ribama nagoveštava veću saradnju sa inostranstvom u 2022. godini. To ujedno podrazumeva više dalekih putovanja i to pored vode. Pojedini Rakovi mogu da očekuju poslovnu ponudu u inostranstvu i to je nešto što će biti bolje plaćeno. Retrogradni Merkur još uvek usporava pregovore do 3. februara, ali će iza toga sve biti jasnije. U februaru ćete već imati više mogućnosti za novac, a moguće je da ćete rešiti pitanje nasledstva. Ujedno, ukoliko planirate da dobijete sponzorstvo za određeni projekat, to će biti moguće u februaru i martu. April je mesec koji možeda uslovi finalnu promenu na poslu, pa i vezu sa inostranstvom. Jedno je sigurno, u 2022. godini vas neće držati mesto, što je neobično za vaš znak. Imaćete dobre kontakte, a saradnja sa Ribama i Bikovima će vam biti zagarantovana. Ne veoma neobičan način možete da dođete do onoga što ste sanjali i to promenom taktike. Ulaskom Jupitera u Ovna u maju mesecu dobićete priliku da napredujete u karijeri, ali to neće proći bez velikog truda.

Ljubav - Saturn u Vodoliji donosi promenu na emotivnom planu. Vaša najvažnija lekcija ne samo ove godine, nego i 2023. jeste da morate da imate više slobode u emotivnim odnosima. To će vrlo verovatno doneti promenu poimanja institucije braku kakvu poznajete dosad, ali ćete uvideti da su promene nužne. Zbog retrogradne Venere do kraja januara jedna osoba želeće da obnovi kontakt sa vama ali nije dobro da se vraćate na prošlost. Saturn u Vodoliji podrazumeva i ljubav bez papira, kao i poštovanje prijateljske baze u odnosu sa partnerom. Nije isključeno da ćete uploviti u romansu sa nekim za koga ste godinama mislili da vam je samo prijatelj.

Zdravlje - Potrebno je da budete aktivniji, a ne da mislite samo na hranu.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Pod uticajem Saturna iz Vodolije, treba da se spremite za kompletnu transformaciju na svim poljima do oktobra 2023. Saturn vam otežava da lako dođete do ciljeva, a godinu ste počeli sa retrogradim Merkurom koji se oseća na finansijskom planu. Do kraja januara imaćete finansijske probleme. Ukoliko imate poslovnog partnera, imajte u vidu da će odnos sa njim biti sve teži, a samim tim i saradnja. Prva polovina 2022. godine može da vam donese promenu posla. Iako ta promena može da bude iznenadna, vi ćete kao Lav da se prilagodite tim promenama. Jupiter u osmom polju treba da iskoristite da rešite pitanje nasledstva tokom 2022.godine. Isto tako lako možete da dobijete sponzortsvo za nešto što vam je važno. Zbog Saturna u Vodoliji smatraćete da ulažete više truda nego što vidite nagrada. To nije daleko od istine, ali ciklus od tri Saturnove godine je tu kako bi vas stavio na test izdržljivosti.

Ljubav -  Isto kao što će Saturn snažno uticati na vašu poslovnu situaciju, on takođe menja vaš pogled na ljubav. Vi postajete ozbiljniji i osećate veću odgovornost prema osobi koja vam je draga. To nije toliko na romantičnom niovu, koliko potreba da brinete više o drugima. U martu mesecu vas očekuje kriza ukoliko ste u braku, jer ćete morati da prilagodite odnos onome što Saturn želi da vas nauči, a to je poverenje, prijateljstvo i sloboda. Moguće je da Saturn dovede do zahlađenja odnosa kod pojednih Lavova, tako da razvodi nisu isključeni. Na vama je da procenite da li je odnos u kojem ste nalazite vredan bobre. Ipak, Saturn može da vam donese sudbinski susret koji će zavek da promeni vaš pogled na ljubav.

Zdravlje - Pod uticajem Saturna neophodno je da ćešće posećujete lekara. Saturn u Vodoliji može da vam donese probleme sa cirkulacijom i sklonost infekcijama.

 

DEVICA

Posao – Stigao je retrogradni Merkur, pa vam je odmah, na početku godine pomrsio konce na poslu. Idete korak napred, a nazad dva. Njaveći problem je pogrešno razumevanje i problemi koji se ne rešavaju godinama. Takvo stanje zadržaće se do 3. februara, a vi morate da naučite važnu lekciju zbog Saturna u vašem šestom polju. Imaćete utisak da se ove godine mnogo više trduite nego što vidite rezultata. Retrogradna Venera do kraja januara stvara vam finansijke problem, pa se ne nadajte nekoj velikoj zaradi. Ipak, Jupiter u Ribama će vam pomoći da popravite svoj imidž u javnosti, a možda čak I dobijete novog poslovnog partnera ako niste već u decembru. U martu će poslovna situacija biti veoma tesna jer ćete imati toliko obaveza da nećete stizati da dodvojite vreme za sebe. Probajte da pronađete balans između privatnog i poslovnog života. Uran u Biku doneće vam iznenadne prilike za putovanja, a uvidećete da to što niste imali plan nije neka šteta. Iako je godina startovala sa retrogradnim planeta, vi spadate u znakove koji nećete imati mnogo problema do juna 2022. godine.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju može da vam donese venčanje ili zajendički život. Ovo je prilika da preispitate svoj odnos sa voljnom osobom, ali i da ga unapredite. Tokom marta će biti novih poznanstava. Iako ćete biti zatrpani poslom, planete u Ribama mogu da vam donesu magičan susret sa osobom koja se bavi nekom umetnošću. Ukoliko ste prethodne godine bili u vezi, Jupiter vam donosi priliku da je ozvaničite i pred svima pokažete pravu ljubav.

Zdravlje  - Sa retrogradnim Merkurom muče vas stari problem. Nije dobar period za dijetu, ali ćete se od februara stabilizovati. Ne bi bilo lose da postanete aktivniji, ali to ponajviše od februara. Ne dozvolite da vas posao u martu optereti toliko da zapostavite svoje zdravlje.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao – Zbog retrogradne Venere uopšte nemate osećaj da je stigla Nova godina, niti da se bilo šta promenilo. Naprotiv, veoma ste osetljivi i sve shvatate lično, tako da vas bilo kakve provokacije na poslu izluđuju. Vi zapravo morate da sačekate mesec mart, kako bi planete u Vodoliji probudile vašu kreativnost i donele pomak. Jupiter u Ribama uvećava vase šanse na poslu, pa nemojte da mislite da u prvoj polovini neće biti poztivinih iznenađenja na radnom mestu. Naprotiv, na lak način ćete uspeti da dobijete poslovnu šansu ili radno mesto koje vam odgovara. Jedno je sigurno, kako meseci budu odmicali, vi ćete imati više poslovnog uspeha, iako tako možda trenutno ne izgleda. Ukoliko krajem januara probate da se upustite u samostalni biznis, uvidećete da to nije tako dobra odluka. Kako bi planete radile za vas, najbolje je da sačekate mart, a Jupiter u Ovnu u maju donosi vam veću popularnost u svakom smislu. Na poslu se u 2022. godini od vas očekuje budete duhovitiji i kreativniji, pa će vam to i odgovarati. Odlična saradnja sa Ribama.

Ljubav – Mars u Strelcu stvorio vam je nesuglasice sa osobama do kojih vam je stalo. Još je Venera retrogradna, pa niste ni sami sigurni šta je prava odluka. Februar vam donosi dodatno nerazumevanje, jer će vam partner biti rezervisan i zatvoren, pa ćete imati utisak da ne obraća pažnju na vas. Biće puno rasprava oko porodice ili recimo stana, pa pokušajte da budete suzdržani tokom februara meseca. Period koji ćekate za ljubav stiže u martu. Mars i Venera u Vodoliji donose vam zaljubljivanje i sudbinski susret. Ukoliko ste u stalnoj vezi, to jr period kada možete da radite na proširenju porodice. Biće vam privlačne Vodolije, a u dalje period do juna 2022. godine čak i Ribe. Privlačiće vas osobe koje su na neki način posebne i imaju drugačiju energiju.

Zdravlje – Retrogradna Venera donosi vam bolove u leđima. To nije nešto novo nego problem koji ste imali i ranije. Treba da čuvate bubrege i urinanrni trakt.

 

ŠKORPIJA

Posao – Kako se Saturn nalazi u Vodoliji do oktobra 2023. godine, vi spadate u znakove koji se nalaze na životnoj prekretnici. U Novu godinu ste ušli sa brigama oko novca, ali vam kraj meseca donosi veću stabilnost i poboljšanje komunikacije. Nije isključeno da ćete već u prvoj polovini ove godine promeniti mesto stanovanja, posao i privatne odnose. Spremni ste za nešto novo, a to drugačije če podrazumevati da se i vi promenite. U februaru ćete imati stabilniji mesec nego januar, pa vas očekuju važni pregovori i pojačana komunikacija na svim aplikacijama. Jupiter u Ribama vam prija, pa ukazuje da ćete konačno u ovoj godini početi da volite ono što radite, Do ove godine ste posao otaljavali samo da biste izgebli obaveze, a sada se to menja. Prijaće vam više da prezentujete svoje ideje i neko će to ceniti. U martu vas očekuje krizni period kada ćete imati nerazumevanje oko metoda vašeg rada. Međutim, Jupiter na kratko ulazi u Ovna u maju, pa vas očekuje nova poslovna mogućnost koja će vam se dopasti.

Ljubav – Retrogradna Venera vratila vas je u prošlost, pa ste poželeli da se pomirite sa nekim ko vam je ranije bio bitan. Iza 29. januara ćete uvideti da je to greška. Generalno, u februaru mesecu će komunikacija sa voljenom osobom biti mnogo bolja. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete preko poruka, a pojedine Škorpije odlučiće se na kraće putovanje. To će biti period pojačanih strasti i dogovora o romantičnim susretima. U martu vas očekuju turbulencije zbog pojačen ljubomore. Nemojte da poravite scene samo zato što ne razumete partnerov pojam slobode. Saturn u Vodoliji vas uči novu lekciju i o ljubavi, a to je da ona podrazumeva različitost i oslobođenje. Ukoliko nemate nikoga, april vam donosi priliku za novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Nije isključeno da ćete otići na koncert ili u kafić kako biste upoznali nekoga u koga možete lako da se zaljubite.

Zdravlje – Saturn vas upozorava da treba da vodite računa o svom zdravlju. A to znali i zdraviji načlin života i promenu loših navika. Ne možete da ne menjate način ishrane, a da se čudite koliko vam je lose. Poradite na malim navikama da bi vam bilo bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Zbog retrogradne Venere usporili su se pregovori na poslu, ali ste dobri sa novcem. Nećete morati da brinete o finansijama. Venera u Jarcu donosi vam velika nadanja i očekuje bolje plaćenu poslovnu ponudu koja će morati da sačeka sam kraj meseca. Jupiter u Ribama donosi vam više samotslanog biznisa i neki projekat koji će konačno da ugleda svetlost dana tokom 2022. godine. Ukoliko planirate da tražite povišicu, ovaj meseca i naredni su povoljni. U martu vas očekuje više pregovora i  otvorenjih zahteva, a to je prilika da potpišete i važan dokument, recimo za posao.  Biće i  kraćih putovanja. Uran u Biku donosi velike tehnološke promene na random mestu, pa ćete sve više biti pronuđeni da koristite internet, koliko god vas to nerviralo. Vi ste u Novu godinu ušli finansijski zadovoljni, stim što vas planete u Jarcu navode na razmišljanje kako možete bolje i više. To nije daleko od istine ali će neki pregovori ipak morati da sačekaju februar. Jupiter u maju ulazi na kratko u Ovna i donosi vam više zabave u životu, tako da ćete konalno izaći iz izolacije i pokazati svoje potencijale.

Ljubav – Retrogradni Merkur vam je vratio staru ljubav u život! Toliko ste željni novih početaka, ali o tome ćete moći da razmišljate tek od 3. februara. Ne samo što je retrogradni Merkur doneo povratak u prošlost, nego je i komunikacija lošija nego inače. Privlače vas osobe koje su originalne zbog Merkura u Vodoliji, ali jednostavno trenutno nemate dovoljno razumevanja. Primaćete razne vrste poruka koje će vas opterećivati, a uvidećete da su one reči bez pokrića. Odnosno, jedno će biti na rečima, potpuno drugačije u ralnosti i tako do 3. februara. Zaljubljivanje koje priželjkujete očekuje vas od maja, kada iznenada možete da se upustite u strastvenu romansu. Mnogi Strelčevi poželeće da prošire porodicu baš u maju jer će vam prijati Jupiter u Ovnu. Sada imate i porodičnih briga koje su vas pritisle, jer Jupiter u Ribama budu i  tu stranu vaše ličnosti. Ali Jupiter u Ovnovu donosi više provoda i  srpemnosti da se zakorači u nepoznato i rizikuje zbog osobe koju volite.

Zdravlje – Od februara krenite na nov način ishrane, koji uključuje vioe voća I povrća. Moguće su respiratorne infekcije, naročito tokom aprila tako da budite oprezni.

 

JARAC

Posao – Prvi put, posle dosta godina, počeli ste Novu godinu sa mišlju da vam je posao na drugom mestu. Venera u vašem znaku, iako je retrogradna, pobrinula se da promeni prioritete  vašm životu. Retrogradna Venera usporava plane na poslu i  tako će biti do 29. januara. Osim toga, retrogradni Merkur se vraća u vaš znak 25. Januara, pa ćete više nego ikada početi da prisipitujete svoje odluke. Zbog Saturna u drugom polju ne treba da se nadate nekom velikom novcu, jer će on okasniti zbog Saturnovih lekcija. U 2022. godini generalno ne treba da očekujete neka povećanja plate, jer vas Saturn tera da se trudite oko svega u životu, pa će sve to da zakasni. Februar će biti daleko bolji za posao i  zaradu, a imaćete zanimljivu saradnju sa Vodolijama. U martu treba da pregovarate bolje o onome što žeite da postignete na poslu. A april je rezervisan za pitanja stana, Ukoliko planirate da kupite nekretninu ili prodate nešto, onda u aprilu i maju možete da očekujete pomak.

Ljubav  - Venera u vašem znaku stavila je ljubav na prvom mesto u Novoj godini. To nije uobičajeno za vaš znak, ali ste pustili emocije da vas savladaju. Mnogi Jarčevi već su imali susret koji im je promenio život. Retrogradna Venera tera vas da preispitujete svoje odluke u ljubavi u prošlosti. Nije dobro da se vraćate na staro nego prihvatite ono što vam nosi sadašnjost I budućnost. Venera vam donosi poznastva I ljubav, a na vama je da pustite da vas takvo osećanje vodi. Nova godina vas je zapravo iznenadila jer zbog uticaja Venere vi od svih znakova ponajviše imate šanse da doživite sudbinsku ljubav. To nije mala stvar i  do juna ćete shvatiti da je ljubav obuhvatila sve bitne sfere vase života.

Zdravlje – Dobro se osećate, čak ste pojačali ishranu u Novoj godini. Neće biti porblema izuzev što treba da budete oprezni da nešto ne slomite.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Krenuo je retrogradni Merkur, a još je uhvatio aspekat sa Saturnom u vašem znaku, pa se ne osećate dobro. Preispistujete svaku svoju odluku i posao kojim se bavite. Ništa vam nije po volji, a zapravo je istina da ste na najvećem životnom testu koji će se završiti do oktobra 2023. godine. Vi spadate u znakove koji će pretrpati najveće promene, menjaćete poslove ili zadržati postojeći, ali uz ogromno mučenje i trud. Saturn vam ne dozvoljava da na lak način dođete do ciljeva.  Jupiter u drugom polju od ove godine popraviće vašu finansijsku situaciju, kao i obmane u vezi sa novem koje ste verovatno već pretrpeli. Kao prijateljski nastrojen znak, sve više mislite da želite sami da radite ili osmislite projekat koji bi vam doneo profit. Od odgovnorsti nećete pobeći ni ove godine. U februaru dolazi do poboljšanja, pa je to meseca kada treba da ulažete inicijativu. Mart vam donosi bolji period za pregovoere, jer ništa što trenutno mislite o poslu nije realno. Uran iz Bika donosi vam prelomne životne momente, pa nije isključeno da odlučite da promenite posao preko noći jer jednistavno imate osećaj da “morate da pobegnete”. To je nešto što vam se nakuplja već godinu dana, a sve to postoji da biste se vi u narednih dve godine kompletnu promenili kao osoba.

Ljubav – Saturn menja i vaš odnos prema ljubavi. Više ste rezervisani i hladni, a to ne zato što vas je strah od vezivanja, nego jer potpuno drugačije razmišljate o ljubavi u poslednjih godinu dana. Naredne nedelje očekuje vas poboljšanje odnosa sa partnerom, jer ste opterećeni svim onim stvarima koje se prećutkuju. Retrogradna Venera u Jarcu donosi vam povratak stare ljubavi koju ste voleli tajno! To nije dobra potez, jer biste u februaru mogli da se pokajete zbog takvih odluka. Saturn radi svoje, pa će pojedini pripadnici vašeg znaka poželeti i razvod. Ali ne zbog svađe, nego zbog toga što će potpuno drugačije shvatiti svoju slobodu. Sa druge strane, pojedine Vodolije želeće više nego ikad da se obavežu osobi koju vole, pa možda i stupe u brak pod pritiskom odgovornosti.

Zdravlje – Sa Saturnom dolaze i hronične bolesti, pa je redovna kontrola kod lekara obavezna. Nije vreme da odlažete odlaske kod lekara. Ukoliko ste pušač, možda je vreme da razmislite o ostavljaju cigareta.

 

RIBE

PosaoJupiter je ušao u vaš znak, što znači da vas ove godine očekuje više sreće i blagostanja! Planeta koja je zaslužna za lični rast i razvoj nakon 12 godina ušla je u vaš znak i  nagovestila sudbinke promene koje će poboljšati vaš život. Mars u Strelcu trenutno vas još uvek iritira na poslu, pa želite brze promene ali one ne dolaze. Zbog retrogradnog Merkura u Vodoliji imate i manjak sigurnosti u sebe, pa ste samokritični. Izbegavajte da svaljujete krivicu na sebe za sve greške koje se dešavaju na radnom mestu. Do maja 2022. godine Jupiter u prvom krugu može da vam donese šansu o kojoj ste maštali. Znači da je upravo počela godina u kojoj je vreme da materijalizujete svoje snove. Iako vam se sada možda ne čini da je ovo godina koja će doneti velike promene, mart mesec biće okidač za događaje koji će uticati na celokupna dešavanja u godini. Bićete kreativniji i  imati više osećaja za lepo. Ovo je jako dobra planetarna pozicija za istupanje u javnost i  dobijanje popularnosti. Ukoliko se bavite javnim poslom, odličan je trenutak da raznišljate o sopstvenoj promociji. Uživajte u čarima Jupitera koji će doneti samo darove i  spasiti vas od negativnih uticaja drugih planeta.

Ljubav – Zbog ulaska planete sreća, Jupitera u vaš znak, poboljšaće se situacija i na emotivnom planu. Retrogradni Merkur je krenuo, pa trenutno ne vidite pomak u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Takva situacija će biti do 3. februara i sve će delovati neizvesno i nejasno. Bilo kakav pokušaj da sada unapredite odnos, završiće se fijaskom, jer Merkur ne dozvoljava jasno da sagledate situaciju. Neko do koga vam je bilo stalo u prošlosti, pokušaće da se vrati u vaš život. Venera u Jarcu donosi vam I ljubav iz prijateljstva, pa imate šanse do marta da jedan takav odnos pretvorite u ljubav. U martu ćete imati velike šanse za nova poznanstva. Upoznaćete jednu osobu koja ima harizmu i  upravo je to ono što će vas i  privući. Prihavtite darove koje vam nosi Jupiter, jer lako možete da poželite da se venčate ili proširite porodicu. Ne zaboravite, ovo su šanse koje se događaju jednom u 12 godina!

Zdravlje – Obratite pažnju na pogrešne prognoze od strane lekara. Takođe, psihosomatske bolesti su nešto čemu ste skloni. Ipak, Jupiter će vam doneti i koji kilogram viška.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija