• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JANUAR: Lavovi će biti nervozni, a OVAJ ZNAK očekuje uzbudljiv dan!

Freepik.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JANUAR: Lavovi će biti nervozni, a OVAJ ZNAK očekuje uzbudljiv dan!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekog ko će vam se dopasti, na radnom mestu ili u vezi posla. POSAO: Odluke koje sada donosite, će imati dugoročan uticaj na vaše finansije. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

BIK 

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola, posebno na fizičkom nivou. Uzbudljiv dan. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite ili koji rade za vas. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravstvenog stanja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ovo nije najpovoljniji period za ljubav, ali obećava ostvarivanje novih kontakata. POSAO: Izvestan uspeh u vezi administrativnih i logističkih stvari, kao I mogući novčani dobitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

Blizance očekuje stabilno zdravlje

RAK 

LJUBAV: Vi ste jedan od najbrižnijih znakova ali danas ćete biti pomalo neosetljivi I usmereni na sebe. To je možda I dobro. POSAO: U povoljnom ste periodu za započinjanje privatnog bitnisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Čeznete za tim da komunicirate sa nekim ko će vam pružiti pažnju koja vam je bila uskraćena. POSAO: Bićete možda preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju ili ohrabruju. ZDRAVLJE: Nervoza I psihosomatske tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Nemojte previše očekivati od ovog dana kada je ljubav u pitanju. POSAO: Mogućje novčani dobitak kao I lako dobijanje bilo kakve novčane infuzije, kredita ili sponzorstva. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Trenutno ste u pripremnoj fazi, ništa se ne događa ali osećate da će uskoro biti pozitivnih pomaka. POSAO: Dobićete neke dobre prilike, a to je povoljna vest za one koji traže posao. ZDRAVLJE: Problemi sa srcem.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je razdvajanje od partnera usled objektivnih okolnosti. POSAO: Nestabilnost u sferi posla, moguće zbog međuljudskih odnosa I kadrovskih promena. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo zdravlje.

Foto: Pixabay

STRELAC 

LJUBAV: Nestabilnost I moguće neslaganje sa izabranom osobom. POSAO: Bez posebnih odgađaja u ovoj sferi, ali imate osećaj da ništa dobro ne možete očekivati. ZDRAVLJE: Psihičke teškoće ili bolesti izazvane stresom.

JARAC 

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni I raspoloženi za to da doživite ljubav, a imaćete I prilike. POSAO: Uživate stabilnost u sferi posla I karijere. Mudro ćete raspolagati energijom I postići planirano. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Prilično ste anksiozni ovih dana I usmereni na neke druge sfere života, zbog čega nemate prilke za ljubav. POSAO: Danas biste lako mogli ostvariti ono što želite na planu karijere. ZDRAVLJE: Moguće upale.

RIBE 

LJUBAV: Bićete više usmereni na prijateljske nego ljubavne odnose. POSAO: Mnogo aktivnosti u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana šteti vašem stomaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija